Knasbikini och godaste hittills

Hej

Idag är jag uppe med tuppen för vi ska åka iväg på en utflykt. Så även idag får det bli ett back to yesterday inlägg. Jag var så galet trött att jag somande på en gång när jag väl la mig i sängen igår. Sola och bada tar på krafterna i hettan. Knasbikini och godaste hittills. Jag har lärt mig att man ska prova innan ända sedan jag var barn men ibland struntar man i det.

Knasbikini och godaste hittills

Innan vi åkte ner hit till Samos stod å min lista att införskaffa några nya bikinis. Vilket jag trodde skulle vara enkelt eftersom rean var igång redan. Jag köpte två som jag provade noga och är nöjd med från Hunkemöller. En stackars köpte jag även från Twilfit säger jag men vet att de bytt namn vilket jag inte minns vad det är. Hur som haver så såg jag en av de bikinisarna som jag kikat på sedan i våras på rean. Den var ju så snygg på provdockan i skylten och man kunde välja vilken trosa man skulle välja. Så jag slog till men tyckte rredan vid kassan att den trots 50% ändå var lite dyr utan att prova byxan. Det skulle jag inte gjort för idag när jag kände mig lite tvungen att använda även den bikinin någon dag på semstern ångrade jag mig.

Jag kände mig som värsta PH tjejen i den lilla byxan. Tilda och jag skrattade lite åt den och jag tog PH eller Ex on the beach vinjettbilder om jag nu skulle få för mig att söka till de programmen. Fniss…det skulle ju bli succe eller total flopp är närmre den sanningen. Efter lunch byttes PH- bikini bort till en av mina sköna och bra.

Poolhäng och sova i solstolen

Efter lunchen igår blev det några timmar vid vår pool som vi delar med några av hotellets gäster. En sak som vi verkligen gillar här på Kampos är att det finns flera apoolområden vilket gör att det blir lugnare och verkligen finns plats att röra sig på. Jag satt eller låg i stolen och somande säkert till en bra stund under parasollen innan jag gick upp på vårt rum.

Attans vad jag skulle kunna festa till det ordentligt här med denna barlista. Dock har jag enbart provat på ölen och tequlia sunrise vilka får okej betyg men allt är ju vad det är med all in clusive. Bra att ha i ryggen men ack vad vi gnäller vissa dagar. Även igår kväll vände vi vi dörren och gick ut och åt middag.

Godaste vi ätit 

Vi hamnade på Gregory’s Restaurant vilket var himla mysigt och gott. För första gången på flera dagar sa vi båda två att detta var bra. Jag som ofta är en fegis tog en pizza Margerita vilken jag gav 4,5 i betyg. Skönt att veta var vi ska gå när magarna tjurar ihop sig. Tilda längtar efter vegosnitseln som vi har hemma i frysen och har redan bestämt vad vi ska äta till middag när vi kommer hem.

Stranden och alla klappstenshus

Eftersom det är klappsten här på stranden finns det redan enormt många fina hus som männiksor hjälper till med att bygga lite på. Många är säkert duktiga och bygger egna hus eller torn. Jag klurar på att ta med mig några mindre strenar hem och bygga ett minihus hemma om det inte blir för tungt i resväskan såklart.

7 thoughts on “Knasbikini och godaste hittills

Add yours

  1. Så härligt ni har .Gillar verkligen alla semesterbilder ni delar med er av. Två veckor kvar, sen är även vi nere i solen. Som jag längtar nu.

  2. Ops så fel det kunde bli med bikinin, jag brukar gillar de underdelarna som är lite mer som hipster trosor🙈 Så underbart ni verkar ha det, men trist att maten inte faller er i smaken.

  3. Ni ser ut att ha det väldigt skönt!
    Kul med bikinin. Haha
    Ta du med dig några stenar hem, kul minne att ha ju.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: