En dag på stranden

Hej

Idag blev som rubriken lyder en dag på stranden. Votsalakia är en stillsam semesterort med en 2 kilometer lång strand med klappersten och sand. Stranden är fin och barnvänlig. Idag blev som rubriken lyder en dag på beachen. Stranden är fin och barnvänlig. Votsalakia ligger vid foten av det mäktiga Mount Kerkis vilket är lite häftigt att titta upp på var än man befinner sig här.h här finns det gott om plats mellan solstolarna. På ena sidan vägen  här ligger stranden och på den andra ligger hotell och pensionat, tavernor, kaféer, minimarkets, souveniraffärer och allt annat som hör en charterort till. Det mäktiga Mount Kerkis är lite häftigt att titta upp på var än man befinner sig här.

En dag på stranden

Jag minns inte hur många gånger jag badat idag. Tappade räkningen någongång vid 10. Just nu längtar jag efter att Tilda ska bli klar i duschen så det blir min tur. För jag är riktigt äcklig av allt salt från havet blandat med svett och solkräm. Jag lyssnade även på ett sommarprat som jag missat Sebastian Stakset. Alltså har ni tid över eller lust lyssna på honom för detta var både starkt och berörde mig djupt.

Kamillas Kamera fyller 11 år idag

Om bloggen fyller år och dens huvudsyfte handlar om bilder och mitt liv då får ni hålla i hatten för idag blir det bilder i massor från vår söndag. Tidigt var vi nere på stranden i våra solstolar. Målet med dagen var att bada och sola i massor och det är precis vad vi gjort.

Så här såg bakgrunden ut när bloggen startade upp för 11 år sedan. Det är helt galet egentligen att Kamillas Kamera funnits så länge. Tänk vilken skatt och guldgruva den är på mitt liv. Så grattis då min lilla eller stora blogg för attans vad tung den är med allt material.

Beachday

Mycket vatten och drickor blev det idag för här är det riktigt varmt och svettigt. Men vi älskar det både Tilda och jag. Bjuder er på bilder från stranden idag. Fick till en sådan där duscha utomhus bild idag som jag sagt länge att jag ska ta bara för att jag egentligen är på tok för gammal för dem. Gjorde även kasta håret grejen som många gjorde för några år sedan.

Grillafton på hotellet och en runda i byn

Vår plan var att gå ut och äta ikväll men när vi kom ner för att bara kolla läget vid middagen innan vi gick vidare visade de det sig att det var grillafton ikväll. Så vi valde att stanna hemma eller vad man säger och äta ikväll. Efter middagen gick vi fram och tillbaka på byns ända långa gata. Jag köpte en ny strandhandduk eller en hamam handduk som man säger.

 

6 thoughts on “En dag på stranden

Add yours

  1. Så härliga bilder du visar. Ni verkar ha det helt underbart, och ja,,, fortsätt bildbomba oss. Gillar verkligen det.

  2. Verkligen underbara bilder och grattis till 11 år med bloggen, det är många år 🙂 den söta shorts och linne som du har på dig på en bild, ser ut att vara mintgrönt, var är det köpt? 🙂

  3. Så härligt ni har det! Underbart att få vara med sina käraste och bara njuta av sol och bad. Grattis till Kamillas Kamera <3

  4. Ser härligt ut. Rekommenderar en utflykt till sandstranden Psilli Ammos ( säkert felstavat) en dag 🙂

Kommentera

Up ↑

%d