Packar resväskan och tolka ängel

Hej

Gissa om det ska bli skönt att lämna detta regniga och blöta Stockholm för att åka söder över imorgon bitti. Hisklogt tidigt flyg vi har måste jag säga. Planet lyfter nämligen redan 06 mot Samos. Så min fredag har inte blivit så överrväldigad precis mer än att jag packar resväskan och tolka ängel. Att försöka tolka ängel i Madelenas fotoutmaning var inte det lättaste men jag gjorde som jag tänkte. Nu återstår bara att se om Madeleine tycker min tolkning duger.

Packar resväskan och tolka ängel

Just nu sitter jag i vår nya fina men framför allt sköna soffan och skriver till er utan att få varken ont i röven eller ryggen. Riktigt så illa kanske det inte var men gamla var inte skön och höll inte måttet enligt mig. Sitter och klurar på om det ens är någon mening att gå och lägga sig ikväll när vi ska åka härifrån vid 02:15. Tre timmar innan är galet långt innan måste jag säga men vi får hålla tummarna för att det flyter på bra i natt för oss.

Tolka ängel

Först och främst så måste man sätta sig in i vad en ängel egentligen är för något. Många tänker säkert på änglafigurer eller bokmärkerna med söta flickor som svävade på vita moln. Jodå jag erkänner att jag samlade på de märkerna och särskilt de med glitter på förstås.

Ängeln är en andevarelse som tjänar Gud. Ängel betyder budbärare. En ängel symboliserar den himmelska världen och Guds uträckta hand till människan. Gud vill vägleda och beskydda och när han gör det använder han sig ibland av sina änglar. Sedan finns det några olika sorters änglar. Själv är jag halvmedial och kan både se och få budskap och hälsningar till mig.

Så min tolkning i fotoutmaningen får bli dagens hälsning från min mormor. Hon finns alltid eller oftast med mig och lämnar ofta sina små hälsningar genom att visa hjärtan eller komma som en vit fjäril. Gula fjärilar har även kommit på sista tiden men den hälsningen kommer från farmor.

Nya tofflorna var ute och provgick

Mina nya tofflor var ute på en provrunda så jag vet att dekommer kännas bra att traska runt i på Samos. Himla fina är de också måste jag säga.

Klurar på om jag ska bli blond igen

Det kanske inte är så många som vet men jag är ingen brunett utan en fuskare. En vacker dag för några år sedan fick jag nog och färgade min brunhårig sedan dess har jag varit mörk. I slutet av månaden ska jag till frissan och färga slingor och planen i dagsläget är att gå mot det blondare igen. Vad tror ni kommer jag ångra mig? Bilder från helgen innan jag blev mörk.

KRAM

 

4 thoughts on “Packar resväskan och tolka ängel

Add yours

  1. Hoppas ni får en fin vistelse på Samos och att du delar med dig av vad ni gör. Gillar verkligen att se alla era tolkningar, Jag gjorde en änglahealing med Rafael och fick en sådan effekt av det. Pirrade, gjorde lite småont i flera delar av kroppen. Nästan lite läskigt. Ja, visst är änglar sådana vi oftast inte ser, även om jag tror på att dom finns i fysisk form också.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: