Jag hamrar jag spikar jag bygger

Hej

För första gången på nästan två dagar har jag fått datorn i knäet. Mina två senaste dagar har gått i ett och då ljuger jag inte. Jag hamrar jag spikar jag bygger en bil. Nej då jag bygger ingen bil däremot så har jag byggt och satt ihop möbler och hämtat saker tills nu. Det känns i både ryggen och skallenvärken är inte alls kul.

Jag hamrar jag spikar jag bygger

Anledningen till att jag fixar och donar så fingrarna blöder är att jag köpt en del nya möbler som levererades igår och dag. Tror att jag besökt vårt grovsoprum en si så där 6 gånger senaste dagarna. Himla mycket skräp har det blivit.

Ni kanske minns att jag klagade på flera av de möbler som jag köpte ifjol från MIO. Delar fick jag nya och även ett nytt matbord vilket var samma skit så jag har fått pengarna tillbaka för det. Soffan som fick nya kuddar sålde jag vilken blev hämtad i tisdags. Bra timing där måste jag säga när nya soffan kom igår.

Vet ni vad…nya soffan är så skön att både sitta och ligga i. Till utseendet ser den nästan lika ut som vår gamla. Annars så kom det en ny extra säng till killarna hyllor, nya tvättmaskin med kombinerad tumlare, en massa småkrafs. I dag hämtade vi hem nya matbordet som jag bara älskar.

Vilken attans tur att jag valde svart matbord alltså för wao så bra det blev. Knöligast att få ihop ensam var garderoben. Men jag hade tur att Tilda var hemma när dörrarna skulle justeras så de blev jämna eller vad man säger.

Wille fyllde år igår

Igår fyllde William år hela 23år blev min äldsta son. Tyvärr så fick jag inte krama honom igåt för han är bortrest. Den kändes lite konstigt faktiskt men men vi har redan firat honom och får kanske se honom imorgon natt innan t och jag åker till Grekland. Jag tror att det kanske var därför jag körde på med allt i en rasande fart igår. Hur som haver så hängde vi upp kalasflaggan även om han inte var hemma.

Nya naglar blev det också idag

Just det jag var iväg i förmiddags också och fixade nya naglar. Men vad gäller bilder på den får vi allt visa dem imorgon. Nu tänker jag krypa upp i ena hörnet på soffan och heja på AIK.

KRAM KRAM

6 thoughts on “Jag hamrar jag spikar jag bygger

Add yours

  1. Brukar vara roligt med nya möbler men är en hel del jobb att få ihop dessa så jag förstår att du haft att göra, bra i alla fall att du blev nöjdare denna gången.. kul med födelsedagar oavsett om ni ses eller inte, hinner säkert fira det senare vid tillfälle

  2. Så mycket du hunnit med. Blir trött bara av att läsa 😀 skönt med lite miljöombyte nu då. Vi åker om tre veckor.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: