Fotoutmaning i augusti

Hej

Min fina bloggvän Madelena har startat en fotoutmaning nu i augusti som jag tycker ni ska hänga på. Fotoutmaning i augusti passar mig perfekt för att få tummen ur röven och börja fota lite seriöst igen. Tyvärr så får jag börja på riktigt imorgon då jag inte tagit några bilder idag. Så jag erkänner att jag fuskade från senaste bilden på vatten och rött från telefonen.

Fotoutmaning i augusti

Rött var utmaningen igår. Senaste bilden med rött föremål i mina gömmor var på nyköpta varningstrinngeln som jag köpte inför besiktningen. Det som jag inte kommit under fund med ännu är om det är en bild eller flera. Men jag kör som jag fick lära mig när jag pluggade bildjournalist nu senast att det är en bild som gäller och att lagt kort ligger. Det vill säga att den bild som man länade in fick vara vårt bidrag.

Vatten skulle kunna varit enklare

Om jag varit förbered så att säga men men jag lovar bättring. Så jag går på min senaste bild på vatten från pråmen igår vid Thaiboat. Kikar ni riktigt npga så ser ni eller kan ana att det är vatten och flotten eller pråmen flyter bredvid båten.

Nu väntar jag med spänning på vilket tema det blir imorgon…

 

2 thoughts on “Fotoutmaning i augusti

Add yours

  1. Vad glad jag blev att du hoppade på detta. Utmaningen är väldigt öppen, och har ju bara ett ord. Upp till er att tolka det 🙂 Så roligt att se alla kreativa förslag, och vad vi lägger in i själva ordet. Idag är det vila som gäller 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: