Hurra hurra hurra för lillprins

Hej

Idag är det ingen vanilig dag för det är Marcels födelsedag. Hurra hurra hurra för lillprins. Tänka sig att min lilla son blir hela 21 år idag. Attans vad gammal hans mamma måste vara. När barnen blir äldre får man vara tacksam om man får fira dem på deras dagar. Marcel kom hem igår kväll så att i alla fall Tilda och jag kunder fira honom med mig halva dagen. William är på semester så han avvek firande och efter tårtkalaset åkte min mellan och lilla till Tumba för att fira vidare med R.

Hurra hurra hurra för lillprins

När barnen var yngre och små var rutiner asviktiga för oss när det var födelsedagar, namnsdagar och julaftnar bland annat. Men med tidens gång föll de mer och mer. De som vi ville behålla har vi bevarat och kör på vidare. Tiden har sin gilla gång liksom vilken vi i vissa delar inte alls kan påverka.

Imorse var Tilda och jag uppe och sjöng för Marcel och bjöd på paket och frukost på sängen. Den stora presenten visste han redan om då vi alla fyra tillsammans har bestämt och planerat för att åka till Paris tillsammans i början av höstlovet. Tid tillsammans och närvaro med sina nära och kära kan aldrig köpas för varken pengar eller dyra gåvor. Spilld tid kan nog aldrig ersättas kom jag och mina girls fram till härom veckan.

Bara för att så fick Marre även en champagneprovning för två eftersom han tyckte det var så bäst med allt i Frankrike under sin semester där. Några små paket blev också bara för att…är det något som Marcel gillar så är det många paket. Var de sedan innehåller har inte spelat så stor roll.

Lunch på Brödernas vid Liljeholmskajen

När vi vaknat till eller Tilda vaknat till för hon är en nattuggla som helt vänt på dygnet åkte vi till Brödernas för att äta lunch. Deras burgare brukar alltid gå ner utan några protester.

Tårtkalaset fick bli ett bakelsekalas

Tanken var att vi skulle stanna till på vägen hem vid Älvsjö bageri och köpa tårta men de var slut. Vilken himla tur att det finns flera konditorier i Älvsjö så vi slapp vara utan tårta eller gofika. Thelins hade bara stora tårtor kvar så jag snålade och köpte hem ett gäng med bakelser istället. Same same but different typ.

Ha en fortsatt fin födelsedag älskade unge

 

 

7 thoughts on “Hurra hurra hurra för lillprins

Add yours

  1. Grattis till ”lillprinsen” Åh Paris, vill tillbaka. Så otroligt fint och jag är inte klar med den staden kan jag säga. Vi var ju där i april…

  2. Stort grattis! Låter som en mysig dag tillsammans och du har så rätt. Tid tillsammans med sina barn slår alla saker i världen. Resor och upplevelser är det allra bästa att få dela med dem man älskar.

  3. Grattis till honom i efterskott, roligt att fira födelsedagar och ni verkar haft trevligt.Tror alla uppskattar att få paket, det hör ju ändå till när det är födelsedag & vissa saker från barndomen är värt att behålla även om det mesta man önskar sig som vuxen oftast inte ryms i något paket

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: