Back to yesterday

 Hej

Finns det några fler nattsuddare där ute? Jag själv är vaken och väntar in dottern som snart kommer hem. Nu är det flera flera dagar sedan jag hade något att berätta om. Visst har det hänt massor med saker men lust att blogga har inte funnits. Så vi får väl se hur det går för mig med detta inlägg. Back to yesterday får jag försöka mig på för att kunna minnas dessa dagarna.

Back to yesterday

Hela vägen tillbaka till onsdag får vi alltså ta oss för skrapa ihop mitt liv och mina dagar. Fast med facit i handen så finns det inte så mycket bilder heller. Jag har helt klart varit off på alla plan när det gäller sociala medier och foto.

Yes Rosie blev godkänd

Alltså ni anar inte vilken ångest Rosie min bil ger mig av och till. I fredags var det dags för besiktningen för henne och domen för mig. Wille som är lugn som en filbunke hängde med mig som stöd som tur var. Jag trodde att jag skulle kissa på mig så nervös var jag. När besiktningsmannen kom fram och sa att bilen var godkänt kändes det som jag klarat körkortet. Det var ett jubel som kom från mig av ren och skär lycka. Lycka när den summan som jag sparat ihop till bilreparation plötsligt kunde gå till annat. Jippi!!!

Under samtalet med min terapeut i veckan kom vi fram till varför bilen gett och ger mig sådan press och ångest. För det första så är jag rätt usel på bilar när det kommer till fel och sådant. Köra bil är jag däremot en fena på. Grejen är den att jag likom aldrig har behövt kunna så mycket heller. För pappa fanns alltid och M som kunde det mesta. Sedan var det R som körde det mesta med bilarna. Typsikt manligt eller inte alls skulle jag säga. Är det något som jag kräks på är det egentligen manligt och kvinnligt. Spelar det någon roll vem som gör vad om vi ska vara ärliga. Tydligen blir svaret såklart.

Sålde min fina soffa och köpte en ny

Jag har nog tidigare pratat om att jag fick nya möbler från Mio och även soffkuddar. Det var väl bra i sin tur men soffan är fortfarande inte alls skön så i veckan sålde jag den vilken hämtas den 2/8. Dagen efter kommer vår nya soffa bli levererad. Tänk er känslan av att gå från en stenhård soffa till en som vi vill sitta och ligga i.

Vann på hästarna tre dagar i rad

Annars så har jag haft en himla tur i spel denna veckan. Tre dagar i rad vann jag på hästarna. Att få vinna även om summan är liten är en himla skön känsla.

Möte med Hedvig igen

I torsdags var jag och träffade Hedvig igen. Det var så behövligt och jobbigt samtidigt. Det är inte ofta jag gråter när jag varit i sådana samtal men i torsdags var  det jobbigt.

Lunch med Wille

EFter besiktningen gick William och jag ner på Värdshuset och åt lunch i solen. För första gången blev jag besviken på maten. Kanske mitt del för jag valde kyckling, jag som oftast äter vegetariskt när jag äter ute. Men Wille ratade även han kycklingen. Himla tur för oss att vi hade nybakt cheesecake till F1 racet på tv.

Alla dessa hjärtan som visar sig

Det sägs att alla som ser hjärtan lite överrallt har någon från andra sidan med sig vid sin sida. Och då vi ser hjärta skickar de en hälsning eller budskap till den som ser hjärtat. Lite som att vi är många som även ser fjädrar.

 

7 thoughts on “Back to yesterday

Add yours

  1. Så skönt att Rosie blev godkänd. Ibland har man bara inte lust att skriva något och då är det bättre att släppa det och låta livet finnas där bara. Kram

    1. Vad skönt att bilden gick i genom på besiktningen och att du kunde ha dom sparade pengana till annat ♥️ kul med vinst tre dagar i rad

  2. Hos oss är det jag som ser till allt med bilen. Som tur är så jobbar min svärson på KIA så ett sms så löser sig allt. Vissa tecken är så tydliga. Då mitt barnbarn fyllde år bad jag hennes pappa i himlen att komma flera gånger om. Någon dag innan kalaset ser jag först en ambulans ( han jobbade där och på räddningstjänsten) Inget ovanligt egentligen då sjukhuset ligger precis bredvid. Kör ut från parkeringen och där kommer räddningstjänsten. Så fort jag kommer in på jobbet spelades en av låtarna på hans begravning. Kunde inte bli tydligare.

  3. ja, just det de där hjärtanen ja, sj har jag flera gånger hittat bokstaven L på konstiga ställen denna sommaren, lite för ofta för att det bara ska vara en slump, men sedan är resten en tolkningsfråga..Fullspäckad vecka du haft och hoppas att din nya soffa blir bättre

  4. Härligt att bilen blev godkänd förstår att du blev så lycklig då! Gott med chessecake även om jag tycker att era tallrikar såg goda ut 😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: