Veckans bästa fyndare eller slösare

Hej

Hur är läget med er? Själv är jag allt lite små seg samtidigt som jag känner mig längtansfull. Jag måste helt klart vinna denna veckans bästa fyndare eller slösare. Annars så bokade vi idag äntligen en resa till solen. Plus att killarnas kalasresa bara är ett klick bort. Är det något som vi alla tycker om är det att ha spännande saker framför sig att längta till.

Veckans bästa fyndare eller slösare

Sakta men säkert faller bitarna på plats vilket jag är enormt tacksam för. Jag tror självklart på Hellströms melodi att min tid kommer. Hur som haver. Granit är en av mina favoritbutiker och igår fick jag mail om ytterligare rabatt på deras redan fina rea. När de påslakan som T gärna ville ha inte fanns online tog jag tunnelbanan till Söder för att kanske hitta dem på plats.

Jag hittade inte bara påslakanen som jag sökte utan en hel del mera. Utan rabatter skulle jag handlat för närmre 2200 kr men betalade bara 801 riksdaler. Där kan man lugnt snacka om att göra kanon bra fynd.

Äntligen bokade vi resa

Att Tilda och jag ville till solen i sommar var klart sedan länge. Sedan blev det knas och dröjsmål för att få pass och internationellt ID. Sorglig historia det där med hur lång kö det var både för att göra dem och få dem färdiga. Därefter härjade SAS med strejk och så var det lite annat som skulle lösas innan bokningen kunde göras. Men i förmiddags bokade vi äntligen en resa och vi fick tag på en bra resa till Samos i Grekland dit dottern så gärna ville åka. Så i början av augusti åker vi om inget tokigt eller tragiskt skulle inträffa.

Kalasresa till Paris i höst

Vad ger man till vuxna barn i present? Den är inte så enkel ska jag säga. Särskilt inte när båda mina pojkar tjänar bra mycket mera pengar än vad jag gör. Tid och gemenskap har alltid varit mitt motto med barnen. Vilken himla tur det varit säger jag bara för att vad hade annars hänt liksom. Så då är planen att vi fyra åker några dagar till Paris i höst eller möjligtvis i februari om vi inte får till det som vi önskar. Bara för att får jag nog skaffa någon liten paket också så det blir någon överraskning nu när de är med i planeringen och tankarna kring kalasresan.

Men nu är det dags att hissa flaggan och heja på våra svenska tjejer….

 

 

 

 

9 thoughts on “Veckans bästa fyndare eller slösare

Add yours

  1. Mysigt att ha en resa framför sej och du har ju två! Vi funderar på makens 50-årsresa som nog blir en västindienkryssning över nyår, men det känns lite osäkert… vad händer med covid, krig och annat…?

  2. Åh, ni kommer få en underbar resa… Varit där flera gånger och älskar den ön! Blir lätt avundsjuk på er 😉 Ta er bort från turiststråken och se en fullkomligt fantastisk ö.. var ska ni på ön?
    Trevlig resa 🙂

  3. Roligt med resa. hoppas att den blir toppen, kan ju vara extra skönt att komma iväg på någon resa nu när det varit stopp för resande ett tag, alltid kul att fynda fina saker till bra pris.. Sj har jag köpt två nya mattor till 45% av ordinarie pris och en bra ny skrivare med 50 % rabatt.. alltid roligt att shoppa och spara pengar samtidigt

  4. Åh vad roligt att ha en resa att se fram emot. Vi var där för några år sen. Väldigt fint, men ett lugnt ställe. Ja vi håller tummarna för att barnbarnet hinner få sitt pass. Vi började väl med detta typ i februari/ mars… Fick tid för 1,5 månad sen och nu väntar vi bara på passet.

  5. Vilka fina muggar och kaffemuggar du hittade! Vad vackert det ser ut dit ni ska till Grekland. Ni kommer få en underbar resa 🙂

Kommentera

Up ↑

%d