Skrapade och slipade så svetten lackade

Hej

Söndag kväll och jag har galet ont i huvudet måste jag säga. Jag tror att det har med vädret att göra för jag har känt mig seg nästan hela dagen. Skrapade och slipade så svetten lackade. Allt för att äntligen få lite tillsnyggade fönsterbleck på balkongen. Tidigare har de varit avskavda från den färg som någon målat dem i tidigare. Idag fick jag nog helt enkelt och slet i hettan med att få den rena och fina.

Skrapade och slipade så svetten lackade

Helt fel dag för att jobba med husliga och trädgårdsgrejer en dag som denna. Men jag har verkligen skjutit upp att ta tag i förnsterblecken som stört mig bra länge nu. Någon gång vet jag att jag provat skrapa bort men tyckte att det kändes för jobbigt där och då. Plötsligt hände det bara liksom. Det var väl som med det mesta i livet som vi drar oss för att vi hux flux bara får feeling och gör det.

Jag får nog prata med vår förening om jag behöver eller kan få färgnumret på den färg vi använder oss av på dem. Men personligen tycker jag nog att de är finare som de är nu än svart målade som jag tror att de ska vara.

Något skaver och vill ut

Jag borde nog minsann ha ett utvecklingsssamtal med mig själv. Det är svårt att veta vad jag egentligen vill just nu. Att inte veta vad man vill leder ofta till inre stress och oro, eftersom man känner sig vilsen och gör sina val utifrån vad man tror andra förväntar sig av en.

•    Vad vill jag med mitt liv?
•    Vart är jag på väg?

Många vet  inte vad de riktigt känner innerst inne. Man saknar kanske en inre kompass och egen styrning beroende på att man inte har prioriterat tid till att reflektera och få självinsikt. Jag tror att många gånger snurrar vi runt på grund av att vi är utifrånsstyrda istället för att styra oss inifrån våra själar, hjärtan och jag.

Hur är det möjligt

Jag trodde att den frågeställningen var förbrukad för mig att jag inte skulle hamna i den funderingen med hur andra nötter som jag och en vän kallar dem tänker. Hur är det möjligt? Man frågar sig gång på gång – hur är det möjligt.

Vad är det som gör att nötter inte själva ser hur patetiska de är och deras inställning till livet? Visst fasiken måste nöten se eller känna kanske rent av tänka. Men vet ni vad jag tror faktiskt inte att de kan varken tänka, känna eller se annat än på ett sätt. Oj vad tangenterna sprang snabbt idag kring detta ämnet.

4 thoughts on “Skrapade och slipade så svetten lackade

Add yours

  1. Nötterna tänker inte alls, det har vi bevisat detta år. De saknar hjärna kan man säga och samvete vet de inte vad det är. Kram

  2. Det där med självreflektion och få svar på frågor kring vad man vill och är på väg är så viktigt för att må bra och kunna röra sig framåt i den riktning som man själv vill.

  3. Jag har insett och reflekterat mycket de senaste åren över mitt liv och jag håller med dig. Det är viktigt att lära sig att göra som man själv vill. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: