Tjejhäng på ThaiBoat

Hej

Mår ni bra idag? Själv så är jag lite småtrött men det ordnar nog snart upp sig. Idag börjar mina två dagar som det kanppt finns tid för att andas på alls. Men men så får det vara ibland bara det blir bra i slutändan så säg. Tjejhäng på Thaiboat blev en mysig avslutning på min måndagskväll.

Tjejhäng på ThaiBoat

Igår kväll var jag som sagt på Thaibåten och åt middag och drack bubbel med tjejerna. Det var himla mysigt faktiskt att ses och snicksnacka en stund. Tyvärr så fick jag himla ont i magen och åkte hemåt bland de som gick tidigast. Väl hemma med en alvedon i magen och en kopp the i släppte det onda och kvällen blev riktigt bra.

Jag säger det igen att det är tur att jag har några pärlor i mitt liv att luta sig mot när jag vill, behöver och önskar.

Sand mellan tårna

Ofta kommer i början av augusti en smula av vemod över mig. Varför vet jag faktiskt inte men så har det nog alltid varit. Typ tänk vad lite jag gjort och vad tiden gick fort men jag har en massa roligt kvar denna sommaren. Den tanken gör att det känns bättre för på lördag åker jag till Grekland och förmodligen hinns det med några dagar på Gotland innan Tilda börjar skolan.

På Thaiboat har de en liten pråm kanske man säger med sandstrand där man kan hänga och mysa. Ni vet sand mellan tårna känslan med ett glas gott i ena handen. Det var verkligen kanon att sitta där en stund och se solen gå ner innan jag åkte hemåt.

Mys på balkongen avslutade min dag

Hemma igen hamnade vi på balkongen med the. Hörni jag behöver verkligen en egen trädgård att fixa och dona med. Det är en karamell som jag verkligen får ta att suga på ett tag till för balkongen är toppen men lite för liten jämfört med min gamla trädgård.

3 thoughts on “Tjejhäng på ThaiBoat

Add yours

  1. Jag är likadan, 1 augusti kommer melankolin. Jag älskar sommaren och får nästan panik när den är på väg att ta slut.

  2. Blir också lite nere så här i augusti. Sommaren rullar på för snabbt och även om
    Man gjort massor så finns det alltid saker som man inte hunnit med.

Kommentera

Up ↑

%d