Jag missade badkläder

Hej

Hör ni jag måste vara lite dum alltså idag. I denna värme dels för att jag tog på mig på tok för mycket kläder när jag gav mig ut på min kvällsrunda. Plus att jag missade badkläder när jag ändå redan innan hade tänkt gå mot Långsjön. Eller missa kanske jag inte sår säga när jag inte ens hade en tanke på att ta med dem.

Jag missade badkläder

Jag får helt klart göra om och göra rätt imorgon. På med badkläderna och packa strandväskan och möta upp en vän på klipporna. Det ska bli mysigt faktiskt. Hoppas bara att jag får min bästa bästa plats. Så jag bara kommer behöva resa mig upp för att glida ner i sjön.

Är ni också så att ni hittar era egna favoritplatser att sitta vid på café, restauranger och på badberg eller stränder? Tror vi alla är lite av vanemänniskor och vill finna våra bästa små tillhåll.

Gå stilla snälla Kamilla

Med risk för att hänga ut en vän så tar jag den konsekvensen eller kan man säga så. När jag är ute på min promenader har det blivit av en vana att prata i telefonen. Thats it. Men ibland när jag vill eller bara känner för det kan jag få feeling. Och snurra runt eller stanna vid en växt som jag tycker är fin. Eller få lust att halvspringa upp för ett litet men det största häromkring berget. Så gör man tydligen inte. Varken om jag pratar i telefon eller går med någon för …

Ja varför gör man inte så kan man ju fråga sig. En gång förskollärare med ett himla stort lekbehov alltid en busig och lekig person. Gå stilla snälla Kamilla. Hallå hur går man stilla? Hur dansar man stilla? Den kan ni allt ta och suga på ikväll och ge mig ett svar på framöver.

Tacksam för svar så jag kan lämna dem vidare. En sak är säkert att jag tänker minsann inte gå stilla utan dansa vidare framåt i livet även om några tycker det kan bli för tokigt för dem.

Hör ni mina fina.

Sluta aldrig busa, lek och vara så där galet kreativ som bara du kan vara.

7 thoughts on “Jag missade badkläder

Add yours

  1. Man ska vara rädd om barnasinnet. Aldrig sluta leka och bara få vara sig själv. Underbart när man bara kan ”leka” av sig och känna att man lever fullt ut.

  2. I den här värmen vill man allt vara nära vatten och gärna ha möjligheten att doppas sig. Att kunna vara i stillhet är en konst. Var på yinyoga idag och flera säger att det är den svåraste formen av yoga då vi måste öva oss att vara just stilla. Men då den timmen är över dansar jag gärna vidare… Yin/yang 🙂

  3. Vilken vacker plats du har hittat vid vattnet. Nej jag tycker du ska göra som du vill och varför ska du inte få dansa eller springa om du vill. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: