Kosttillskott kan komplettera vår kost

Hej

Först och främst innan jag berättar vad jag tänker och hur jag själv använder kosttillskott måste jag klargöra vad kosttillskott handlar om. Nämligen att alla vitaminer och mineraler i koncentrerad form kallas kosttillskott. Kosttillskott kan komplettera vår kost. Att använda sig av kosttillskott är ett bra och enkelt sätt att få i sig de vitaminer och mineraler just vår kropp saknar eller behöver just nu.

Kosttillskott kan komplettera vår kost

Lägg nu märke till att de ska just komplettera och inte ersätta den vanliga maten. Ända sedan jag för några år sedan nu började med att promenera regelbundet har jag använt mig av någon form av b-vitamin. Dels för att jag av och till haft probelm med min ena höft. För att stärka upp höften och mina muskler, leder och nervfunktioner har jag knaprat SOLID Nutrition B-Complex. 

Anledningen till jag fastnade för just den är för att produkten även är snäll för hår, hud och naglar. SOLID Nutrition B-Complex är ett b-vitamin med ett brett spektra som jobbar för en bättre ämnesomsättning vilken alltid varit låg hos mig. Detta kosttillskott är dessutom både svensk tillverkat och veganskt vilket gjorde mitt val enklare.

Jag är evigt glad och tacksam för att jag blivit beroende av mina dagliga promenader. Milen i benen som jag går flera gånger i veckan har blivit en del av mitt välbefinnande. Förr handlade mina promenader mycket om att få komma ut och andas livet. Nu andas jag och lever genom rundorna på ett friskare sätt. Älskar att vara ute och gå helt enkelt.

Fettförbrännare som ökar ämnesomsättningen

Jag önskar och planerar för att börja träna på gym mer frekvent efter sommaren. Tänker att nu är det väl äntligen dags för mig att ta min dagliga träning ett steg längre. För visst behöver jag gå ner några kilo till för att nå mitt mål. Men framförallt så behöver jag något som minskar mitt sötsug som alltid varit lite för högt. Marknaden har flera olika fettförbrännare vilka verkar på olika sätt. Vanligast är att de ger energi, minskar aptit och sötsug och ökar förbränningen. Så mina nästa klick hos Tillskottsbolaget kommer landa i en fettförbrännare och en SOLID Nutrition CASEIN. 

SOLID Nutrition CASEIN är ett kasein protein vilket är ett långsamt protein som mättar längre. Plus att jag fått smaka på det i iskaffe hos en vän med salt karamell smak vilket var magiskt gott. 

KRAM

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Kosttillskott kan komplettera vår kost

Add yours

  1. Ända jag äter extra är D vitamin på vintern. Däremot testade jag aloevera dryck en period och fick en riktig wow upplevelse. Helt klart var det någonting som fattades i min kropp just då.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: