Hot girl walk

Hej

Redan under pandemitiderna hörde jag talas om Hot girl walk som nu blivit en stor trend på Tik Tok bland annat. ”Många människor tror att den heta tjejpromenaden handlar om viktminskning, men det är det inte. De största förändringarna är de som börjar internt”, förklarar Mia som skapade Hot girl walk om promenaden. Att vara ute och gå och ta power walk är inget fenomen i sig. Utan grejen handlar om vår mentala hälsa och inställning.

Hot girl walk

Grejen är den att få våra hjärnor att bara tänka på tre specifika saker: Vad du är tacksam för, dina mål, hur het du är. Boosta oss själv med positiv input och feel good så att säga. Så idag efter en frukost på Fru Marias Bak i gott sällskap gav jag mig ut på en #hotgirlwalk runda.

Feel good på bästa sätt

“Hot Girl Walk” syns överallt just nu – och den handlar om så mycket mer än att bara känna sig snygg. Uttrycket Hot Girl Walk myntades 2021 av TikTok-användaren Mia (@exactlyliketheothergirls). Konceptet går ut på att man dagligen går en promenad samtidigt som man lyssnar på en inspirerande podcast eller motiverande musik.

Så efter en härlig frukost gav jag mig iväg och bytte ut sällskapet från frukosten till dejt med mina fredagskillar i lurarna Alex & Sigge. Men innan jag satte igång deras podd svarade jag mig själv på.

 • Vad man är tacksam för
 • Ens mål
 • Hur snygg man är

 

Tacksam för

Att jag har hälsan och mår ganska bra just nu. Barnen mår bra. Att jag har några roliga äventyr på g snart.

Mina mål för dagen

Andas njuta av livet och planera för kuligheter som komma skall.

Hur snygg jag är

Denna har jag lite svårare för att säga. Men jag känner att jag faktiskt duger precis som jag är och det räcker gott och väl. Fast nu skulle jag ju säga att jag var snygg idag. Så jag får nog börja med en mellan väg och börja säga så här snygg var jag idag när jag kom hem från frukosten och milen i benen.

7 thoughts on “Hot girl walk

Add yours

 1. Har aldrig hört det. Fattar inte heller riktigt konceptet.
  Men what ever works for you brukar man ju säga. Och jag gillar allt som boostar en!
  En mil var inte dåligt, heja dig!

 2. Jag har inte heller hört talas om hot walk girls. Efter det du berättar så verkar det ändå bra. Enkelt och fokuseringen ligger på det mentala mer än utseende.

 3. Jag har inte hört talas om detta men tycker det är ett riktigt bra koncept faktiskt. Härligt med promenad också. Det är bra för både psykiskt och fysiskt 🙂

 4. Ja men det är viktigt att få tänka positivt… många som började powerwalk när pandemin slog ut…. för att man inte kunde göra så mycket =)

 5. En sådan promenad behöver man verkligen varje dag. Lyfta sig själv och få känna att man duger som man är. Kram

 6. Detta har jag inte hört talas om innan. Kanske för att jag inte hänger på TikTok 🙂 Men superbra att boosta sig själv varje dag – jag går ju ändå varje dag med hunden så jag kanske ska anamma detta!

Kommentera

Up ↑

%d