Lyssnar ni på sommarpratarna

Hej

Att lyssna på sommarpraten har blivit något av sommar för mig. De senaste åren har jag varit duktig om man nu kan säga så men jag har lyssnat nästan dagligen. Lyssnar ni på sommarpratarna? Sommar i P1 sänds varje dag kl 13:00 från midsommardagen den 25 juni fram till 21 augusti. I år har jag inte varit lika duktig på att lysna precis kl 13 utan lyssnat lite när det passat mig och om det funnits tid. Ibland har det blivit dubbla prat om jag missat något.

Lyssnar ni på sommarpratarna

Några namn har jag redan innan pratet börjat känt lite mer eller mindre för. Än så länge har jag enbart missat 4 varav ett av de tänker jag lyssna på. Har ni som ocksp lyssnat fastnat lite extra för några? Är det till och med så att ni inte lyssnat klart på något samtal för att ni inte alls gillade det?

Tänkte att jag ska försöka utvärdera vilkas sommarprat som jag tyckte mest om och vilka som inte alls fångade mig. Har ni några åsikter om årets värdar och prat skriv gärna en rad får vi se om vi kanske tycker lika eller kanske helt olika.

 

Pär Lernström

Felicia Nestler

Bengt Einar ”Sotarn” Johansson

Christian von Koenigsegg

Diamant Salihu

Farah Abadi

Josef Fares

Emma Hamberg

Gudrun Persson

Camilla Hamid

Edvin Ryding

 

Lena Philipsson

Martin ”E-type” Erikson

Hedvig Lindahl

Lyssnade inte klart på för dessa fångade inte mig

Charlotte Kalla

Mischa Billing

Kateryna Martyniuk

Listan får fyllas på eftersom tänker jag.

KRAM

 

 

7 thoughts on “Lyssnar ni på sommarpratarna

Add yours

  1. Vi har lyssnat på alla i ordning fram till Felicia och jag tycker de flesta har varit intressanta på sitt sätt. Vi lyssnar i husbilen när vi åker mellan orterna, härligt tidsfördriv. Har ingen favorit än, men tyckte om Emma Hamberg och Per Lärnström och Felicia såklart.

  2. känner att jag inte riktigt hunnit med sommarpratarna i år, mycket annat som tagit tid och som kommer före på min lista men det kan vara trevligt att lyssna när man har tid

  3. Jag glömmer ju bort det vartenda år. 2016 lyssnade jag mer och åren därefter valde jag ut vilka jag ville lyssna på men de senaste åren har jag inte lyssnat på ett enda. Hittar liksom inga luckor att lyssna på dem. Får kolla upp vilka som pratar i år, kanske är där någon som lockar.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: