Prova tänka planera och bestämma

Hej

Efter många sköna timmar i solen ute på balkongen bestämde vi oss för att åka mot IKEA bland annat. Prova tänka planera och bestämma stod på vår agenda. Ni som hänger med här inne i min lilla värld minns kanske att vi fick helt nytt bord och stolar till köket efter att de blivit reklamerade. Lika så fick vi nya dynor till soffan. Jag gillar inte att klaga men denna gången var det verkligen befogat. En sak som är säker och till och med besiktningspersonen från MIO sa är att de inte alls är vad de var för några år sedan. Chilli och Jysk bland annat hade gjort så MIO blivit tyvunga att sänka sin kvalitet för att klara konkurrensen.

Prova tänka planera och bestämma

Helt galet egentligen då vi ofta handlade från dem förr och var nöjda. En matgrupp för närmre 8000kr ska inte ha den kvaliteten och inte en specialbyggd soffa för 10 papp heller för den delen. Så vi eller jag mest då kanske har beslutat att vi ska sälja soffan och köpa en ny från IKEA. Som  dessutom känns så mycket skönare och dessutom ha en garanti på 10 år med tvättbara tyger. Idag bestämde Tilda och jag oss för vilken soffa vi ska köpa och en massa andra saker som ska få förgylla vår lilla boning.

Förmodligen kommer det bli en härlig fåtölj in till killarnas rum och något i stil med denna målbilden vid Tildas sänggavel.

Ut på tur aldrig sur

Som sagt Tilda och jag var ute på en spåna runda och blev klokare och kunde bestämma oss för några viktiga beslut. När vi var klara med inredningsbiten och tagit en fika blev det ett varv inne på köpcentret vid Kungens kurva. Inne på HM hittade Tilda en superfin svart linneklänning som hur lugnt kan räkna med att lilla mamma kommer låna den en vacker dag.

 

5 thoughts on “Prova tänka planera och bestämma

Add yours

  1. Väntar fortfarande på vårt soffbord från Mio som skulle levererats v19…. har inga höga förväntningar om man säger så… Härligt att du och dottern har samma stil och storlek 🙂

  2. Det är ju tråkigt då det blir så. Man betalar ju ganska många tusenlappar för möblerna ändå.. Då vi ska köpa ny soffa vet jag vart jag ska handla. Vi har en butik från svenska hem precis utanför. Tror att dom fortfarande har bra kvalitet. Men inget nytt innan katten är i himlen så nåt år till hoppas vi.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: