Bra Bajs Bäst

Hej

Är ni vakna ännu? Mina blå går i kors men jag försöker sysselsätta mig för att vara vaken tills jag ska hämta Tilda i Älvsjö. Nästan varje kväll i ganska många år nu faktiskt har jag kört på Bra Bajs Bäst. Det enklaste sättet att utvärdera sin dag utan en massa krusiiduller och förklaringar spm jag fick lära mig på Stressmottagningen för några år sedan.

Bra Bajs Bäst

Det hör inte till vanligheterna att jag delar mina BBB med någon men bara för att hålla mig sysselsatt som sagt får ni vara med på dem ikväll eller natt då.

Bra – Att det regnade i natt så växligheten och allt gräs mår bättre. Uppbränt gräs av solen är inte vackert och heller inte särskilt skönt att gå på. Sedan så doftar det så gott efter regn.

Bajs – Att nya bordet som vi fick för det andra var lite snurrigt eller ostablit är precis lika dant. Nu återstår att se om vi får välja ett helt nytt bord. Alltså jag förstår inte vad som hänt med Mio möbler som i alla tider ansetts som lite bättre kvalitet nu är usla på flera saker. En sak som är helt klart att shoppa möbler från dem blir det inte bra bra länge i alla fall.

Vi fick även nya dynor till köksstolarna och dynor till soffan. Men men soffan ska snart byta ut mot en annan mycket skönare och större än den vi har idag.

Bäst – Kvällens långa långa runda vid Långsjön. Att få andas allt det vackra igen var så skönt. Trots att ena knäet knasat sig de senaste dagrna funkade det att gå långt igen. Tyvärr så gör knäet lite ont nu på¨morgonen men det ordnar säkert upp sig om en stund.

 

7 thoughts on “Bra Bajs Bäst

Add yours

  1. Upplever samma sak då det kommer till Mio. Tråkigt då dom ändå haft bra kvalitet på sina saker. Kul idé med bra, bajs, bäst. Få lite perspektiv på sin dag.

  2. De där nattliga turerna kan vara jobbiga att hålla sig vakna till ibland. Fokusera på det bästa och titta framåt. Kram

  3. Drygt med nya möbler som inte håller måttet, är ju massa jobb med montering och frakt mm och inte alls kul att upptäcka att kvaliten är dålig på det man köpt, regn har det kommit här med och det är bra tycker jag..

  4. Bästa uttrycket ju BBB! Det ska jag också börja använda för att utvärdera dagen. Det finns en jättebra övning för onda knän, kolla in Naprapatjonas och hans övningar. Jag gör den när man står på en kant och lixom doppar foten, det har stärkt mina knän massor och värken är betydligt mindre.

  5. Vilket roligt sätt att utvärdera dagen! Kanske kommer jag att köra BBB någon dag. Jag är nöjd med det vi har beställt från Mio, men däremot blev det längre leveranstid på det köksbord vi beställde. Jobbigt!

Kommentera

Up ↑

%d