Dags att rocka måndag

Hej

Ny vecka nya tag vilka gamla slag ord eller hur. Helt enkelt dags att rocka måndag. Men det är ju så att varje ny vecka, ny dag ny stund så tar vi alla nya tag om vår stund och vårt liv.Jag lyssnar som bekant eller jag har i alla fall berättat det här tidigare att jag gärna lyssnar på så många sommarptat jag bara kan och hinner med. Igår låg jag lite efter vilket gjorde att jag fick lyssna ikapp. Koenigsegg som bland annat talade om Flåklypa vilket program eller film min William är lika förtjust i. Han sa en så klok sista mening ”Man kan inte misslyckas om man aldrig ger upp”.

Dags att rocka måndag

Helgen som gick var verkligen en lugn och stilla rackare för mig. Fast visst hände det saker och jag var i farten men inte så som jag brukar vara. Men jag tror faktiskt att jag behövde denna helgen som återhämtning. Igår blev det en del motortävlingar på tvn med T och W. Vi fick de en riktigt hemsk olycka som tuligt nog slutade väl för föraren. Men det kunde lika väl gått åt pipsvängen för den föraren. Efter middagen gick stor, liten och jag på en runda. Mellan var kvar hemma han var tydligen lite sliten efter en fullspeckad fredag och lördag.

Jag kände mig som ett dragdjur för Wille som är snabbast på gång fick jag hålla tillbaka så gott det gick och Tilda nästan släpa framåt. Hon har inte alls det pw intresset som Wille och jag har. Men men vi kom hemåt till slut och kunde landa hemma i soffan igen.

I Oakes hoodien

Wille är en bilkille och följer flera stora på sociala medier. Jimmy Oakes är någon som jag lagt på minnet och ibland kikar vi tillsammans på hans upplägda klipp. Igår kväll var jag ett stort fans av Oakes då jag fick låna en av Williams tröjor. Så cool eller hur…Dags att skaffa mig en egen Oakes snart tror jag.

 

4 thoughts on “Dags att rocka måndag

Add yours

  1. Det kan vara väldigt skönt att bara vara ibland. Lagom är alltid bäst. Härligt med en kvällspromenad. Sover så gott efteråt.

    1. I bland kan det vara skönt Med en lungn helg hemma bara och ladda batterierna alltid skönt med en ny vecka tycker jag 😀

  2. Försöker också hinna med alla sommarprat, men missat några. Koenigseggs prat var inspirerande och som biltokig och någon som aldrig ger upp var det inspirerande. Tänk att komma så långt med knappt några medel alls.

  3. känner att jag inte hänger med, har knappt haft tid att lyssna på något sommarprat alls, brukar göra det när jag är ute själv på promenad, men denna sommar har jag haft sällskap på alla promenader och då är det inte läge att sätta på sig lurarna..nåja,blir något att se fram emot

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: