Det lilla i det stora livet

Hej

Precis som jag nämnde tidigare idag skulle jag vara seg efter att varit vaken halva natten. Men vet ni vad vi har haft en ganska mysig dag ändå. För första gången ever har jag inte klivit utanför ytterdörren sedan vi bott här. Det lilla i det stora livet är jag mer än nöjd med en dag som denna.

Det lilla i det stora livet

Att driva upp sticklingar på våren är något som jag tycker är både kul och spännande. I år gjorde jag bort mig lite och ställde ut några av dem lite förtidigt så de frös. Jag trodde nästan att jag förlorat alla dahliaplantorna som jag felade med men icke. Electric Pink har verkligen gasat igång på senaste veckan och nu blommar hon så fint. Blomman har verkligen en magiskt härlig rosa färg.

Små misstag kan göra stor skillnad

Alltså det märktes idag tyckte jag att Jordan Larsoon saknades i AIK. Hela laget var stumt och nästan lite lamt stundtals. Mjällby ville hela vägen till skilland mot AIK som inte höll ihop idag. Misstaget vid målet visade tydligt att det inte var en Gnaget dag idag. Gör om och gör rätt. Bättre tur nästa gång eller vad man nu sk säga…

På tal om åsknedslagen i natt

Tydligen så släcktes inte ena branden i trädet mindre än 100 meter ifrån oss riktigt. Idag när en hundägare var ute och gick förbi det rök det fortfarande ur trädet. Vilket gjorde att brandkåren fick komma och släcka om och såga ner trädet. Tur att det uppmärksammades att trädet fortfarande var aktivt med sin brand.

Först idag öppnades pusslet

När Tilda och jag var på Ästa vingård och Spa i vintras stannade vi till på Gekås. Där köpte vi med ett pussel med 1000 bitar som vi tyckte kunde vara bra och kul att ha. Sedan har det bara blivit liggande tills idag då vi tog tag i pusslande. Det är faktiskt himla skönt att sitta och pussla även om jag kan bli småtokig när jag inte får ihop det så snabbt som jag vill. Planen är att vi ska rama in pusslet och se om vi kan sätta upp det någonstans.

KRAM

7 thoughts on “Det lilla i det stora livet

Add yours

  1. Lite läskigt det där med bränder, och så nära er också. Skönt med en innedag ibland. Idag tänkte jag att jag skulle städa hemma igen,. Mina barn pusslar gärna, men jag har inte fastnat för det. Köpte däremot diamantmålningar som jag tänkte testa.

  2. Vad härligt att ha en dag där man inte går utanför dörren utan bara är hemma och myser roligt att lägga pussel men svårt att få i hopp 🥰

  3. Det är härligt med sådana dagar, där man bara är hemma. Iförrgår var det en sån dag för mig. Oj men vilken tur att det upptäcktes så det inte blev värre. Väldigt fin blomma 🙂

  4. Fy katten när det brinner nära ens hem. Kan kännas lite läskigt.
    Dahlior är så fina och ger sådan blomsterprakt. Fastän själv har jag sällan dahlior i trädgården för jag är för lat att ta upp dem om hösten. Kunde ju dock h dem i krukor på trappen…. Tack för tipset.
    Kram Kajsa

  5. Tur att det var någon som märkte att trädet rykte, inte bra alls iden torka vi har nu så det kunde ha slutat illa,pussel är roligt, men jag brukar lägga det mest under vinterhalvåret då jag har svårt för att bara vara inne när det är sommar och fint väder..

  6. Vad fin blomman är och vad bra att den nu har börjat blomma 😍Att lägga pussel tycker jag är så rogivande och mysigt. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: