MÅNDAGSLISTAN #26

Hej 

Även denna veckan hänger jag på Madelena och hennes måndagslista. Att göra tillbaka blickar och utvärdera lite är roligt. Så nu får ni hänga med bland ris och ros i min MÅNDAGSLISTAN #26. Håll till godo så hörs vi snart igen.

MÅNDAGSLISTAN #26
Veckans bästa

Helt klart måste jag säga min midsommarafton som verkligen levererade. Nästan som en befrielse som är svår att förklara.

Veckans mest lästa 

Veckans mest lästa inlägg hos Kamillas Kamera blev Tacksam för att jag ser det nu. Inte så konstigt egentligen för så fort jag bara snuddar vi det liv jag levde förr fångas läsare här. Den som orka vänta får nog alla svaren tids nog.

Veckans favorit

Att sitta och andas livet och lapa sol i soffan på balkongen. Min eller vår lilla pärla som jag bara älskar så.

Veckans tips

Tips och tips ni kanske har turen att hitta denna fina klänningen från Lindex i er storlek. Tyvärr så fanns den inte i någon av butikerna nära mig eller kvar på nätet så jag förblev utan.

Veckans godaste

Här borde jag säga den magiska drinken på Göteborg i fredags men jag måste säga glassen igår på Herrängens gård. Att äta glass i skuggan och reda i livet var så skönt på något sätt. Tack för kloka ord.

Veckans jobbigaste

Mitt i en helt magisk vecka så har det även funnits en del jobbigt också. Jag håller på att lära mig att stå i min sanning utan att gömma känslor och elände under mattan. För att säga det lite annorlunda så har målaren jag slutat måla världen vacker för andra.

Med andra ord en ny vecka nya tag. Det är sommar och livet är faktiskt här och nu…

4 thoughts on “MÅNDAGSLISTAN #26

Add yours

  1. Vad kul att du också hoppar på måndagslistan. Mycket positivt ser jag, men visst är det tufft ibland, och blir ännu jobbigare då det hinner ikapp.

  2. Det är de där tuffa dagarna man måste genomlida för att kunna njuta av de bra dagarna. Härlig positiv lista med livet närvarande. Älskar verkligen detta väder!

  3. Så länge de bra dagarna är fler än de dåliga och de dåliga kommer med längre avstånd är jag nöjd. Fast ju mer sällan de kommer desto svårare är de att hantera. Kommer de tätt är man lixom beredd på nåt sjukt sätt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: