Favoriter hos Krokodil Profil

” Inlägget är i annonssamarbete med Krokodil Profil ”

Hej

Nu har så sakta semestern börjat för de flesta av oss. Många har avtackat sina anställda och önskat sina kunder en glad sommar. Flera föreragare är noga med att även ge sina anställda en fin sommarfest och sommarpresenter. Profilprodukterna för företagen blir allt finare och snyggare. Favoriter hos Krokodil Profil. Jag tänkte tipsa företagare om vad jag själv hade uppskattat för profilprodukter i kickoffpresent efter semestern.

Favoriter hos Krokodil Profil

När jag kommer på en mässa eller ett event vill jag gärna att det finns pennor från företaget som besökarna kan få för att kunna anteckna. Det är viktigare än vi kanske tror att enkelt kunna notera ett telefonnummer, ett namn, en idé eller en eventuell möjligt samarbete med någon. Just därför behövs det både papper och pennor från företag. Personligen tycker jag det signalerar att företaget vill knyta kontakter vilket allt handlar om inom entreprenörskap och företagande.

Gott kaffe med loggan eller namnet på muggen är också en viktig detalj när det kommer till att profilera sig och sitt företag inför andra och omvärlden. Så kaffet får man inte glömma säger jag som är en kaffeälskare.

Allt handlar om att synas och finnas

Det handlar om att synas och finnas till i företagsbranschen. Hur och var lika så när företagen syns är viktigt. När mässan eller eventet är över och kaffemuggarna återvunna hur vill då företagen synas och kommas ihåg. Hos Profilprodukter Malmö finns det produkter som gemeneman mer än gärna kommer att använda även i sitt privata liv. Det är nämligen här jag tror att företagen har en ny kanal till att synas.

Godbitar i Krokodil Profils sortiment

Jag har letat fram några riktiga godbitar i Krokodil Profils sortiment. Som jag själv och säkerligen ,ånga med mig gärna vill använda och ta del av. Först ut blir denna superfina kylväska som är perfekt att ta med både till stranden eller på utflykten med nära och kära. Personligen är jag så trött på alla de klastsiga kylväskor med både stora tryck och tivolifärger.

När jag ändå är inne på väskor vill jag även visa er en snygg och neutral weekendväska eller träningsbag om man hellre vill kalla denna goding för det.

Vattenflaskor är något som alltid går åt och lyckas försvinna lite var stans. Hur som helst vattenflaskor tillverkade av återvunna PET flaskor är dessutom miljörvänliga. Med lock i metall och ett handtag av silikon gör att flaskan är lätt att bära med sig eller hänga flaskan på ryggsäcken. Helt klart me like på dessa.

Sist men inte minst så behöver jag prata om profilkläder och då främst jackor. Min ena son har bland annat världens skönaste och till och med snyggaste jobbjackan. Vilken jag lånade många dagar och kvällar i vintras och våras. Här tror jag att företagen kan lägga en extra tanke och inte välja det billigaste allternativet. Utan satsa på en jacka som de anställda eller kunder faktiskt kan tänka sig att även använda privat. Här har ni två förslag som jag själv mer än gärna hade använt vid alla tillfällen.

Hoppas att ni fick med er några bra tips till det är dags för nystart efter sommaren.

KRAM

2 thoughts on “Favoriter hos Krokodil Profil

Add yours

  1. Väskorna var värkligen jätte snygga hade inta haft nått i mot att ha med mej en sådan att packa ner saker i 🥰🥰

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: