En dag på klipporna vid Långsjön

Hej

Visst är det ljuvligt att det är sommar på riktigt nu. Jag fullständigt bara älskar det. En dag på klipporna vid Långsjön. Det var en av dagens två punkter på min lista. På väg hem stannade jag till på Herrängens gård och tog en glass med en vän som kom förbi. Så tacksam för denna kloka vännen som bara växer i mina ögon.

En dag på klipporna vid Långsjön

Både Tilda och jag var uppe tidigt idag då vi båda två skulle iväg och bada på var sitt håll. Är man tidig så får man bästa platsen så bara är det ju sedan gammalt. Just därför hade jag turen att få bästa platsen precis vid vattenbrynet.

Årets första dopp är avklarat för min del nu. Eller får jag skryta lite så badade jag fyra gånger allt som allt idag. Vattnet i Långsjön var riktigt skönt. Däremot att ta sig upp från klipporna var lite knöligt. Om man inte hittade någon skreva i berget att sätta händer och fötter på åkte man rutschkanna tillbaka i sjön igen.

Jag lan lova er att jag fick se många roliga försök att ta sig upp. Nästan som en lite föreställning av och med knubbsälar som vill upp på land. Nu var jag inte snäll men jag lärde mig efter första doppet hur och var man skulle ta sig upp.

Sommar i P1 har börjat igen

Brukar ni lyssna på sommarpratarna? Jag tycker att det är så mysigt att lyssna på de avsnittet så ofta jag bara kan och gärna alla. I år har det bara varit två ännu ett med Pär Lernström och idag med Lena Ph. Lernströms sommarprat igår berörde mig verkligen på djupet. Att ligga i solen och lyssna på Sommar i P1 det är verkligen sommar för mig det.

Snart middag sedan slappa innan kvällsrundan med Tilda

Att gå en kvällsrunda har blivit lite av vår grej sedan vi flyttade hit. Nu på sommaren är det lite magiskt när det är så tyst och rofyllt i villaområderna.

3 thoughts on “En dag på klipporna vid Långsjön

Add yours

  1. Ja man får passa på då vädret tillåter. Ofta tycker jag det är lite för kallt i vattnet i Sverige, Har inte doppat mig, men varit i med barnbarnet i dag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: