Midsommar när den är som bäst

Hej hej

Vilken underbar midsommarafton det blev igår med strålande sol hela långa dagen. Det kändes nästan som jag skulle fått solsting flera gånger om men det fick jag inte. Vi i vårt avlånga land är verkligen inte vana vid att få ha en midsommar med sol och värme hela dagen. Midsommar när den är som bäst. Det var ju så här midsommar kändes jag hade nästan glömt bort den känslan.

Midsommar när den är som bäst

Jag har nyss vaknat upp med ett stort leende på läpparna. Tänk vad bra livet kan bli när man gör om och gör rätt och lyssnar inåt. Trots att barnen varit på andra håll är jag glad och mer än nöjd med midsommar 2022.

Picknick på Lovön

Strax innan lunchtid åkte vi ut till Lovön och Rörby gård för att fira midsommar. Vi var ett stort gäng som åt picknick tillsammans i hettan. Så mysigt och trevligt. För min del blev det inga små grodorna men jag tjuvkikade på dansen om man kan säga så. Rörby gård var mysigt med flera gamla byggnader, hästhagar och café i en ladugårdsbyggnad.

Brygghäng på Göteborg

Tillbaka i stan igen satte vi oss på bryggan på Göteborg. Bästa bästa platsen att se solen gå ner borta vid Sofia kyrka. På bryggan blev det goda drinkar och en riktigt god toast skagen. På bryggan blev det många glada skratt ich allvarliga samtal tills det var dags att bege sig hemåt i sommarnatten.

Väl hemma igen satte jag mig en stund med en kopp kaffe och log för mig själv stort. Tänka sig att jag fick denna härliga dag med fina vänner. Innan Wille kom hem stämde jag av läget med mina nära. Sociala medier är allt bra på många plan ibland alltså.

Idag tänker jag ta mig mot Långsjön för att doppa mig åtminstone en gång. Vad har ni för er en dag som denna?

 

3 thoughts on “Midsommar när den är som bäst

Add yours

  1. Låter som en underbar midsommar. Jag är otroligt tacksam för vädret vi fick. Drinkarna såg ju också väldigt goda ut. Jag kom också hem med ett stort leende då är man tacksam för en underbar dag.

  2. Vad härligt med både picknick och att sitta där vid bryggan. Låter som du hade en perfekt midsommar 🙂

Kommentera

Up ↑

%d