Trevlig midsommar till er alla

Hej

Först och främst vill jag börja med att önska en trevlig midsommar till er alla. För första gången på många många år lovar meterologerna strålande sommar. Hur underbart är inte det säg? Veckan har bara rusat fram i en himla fart. Nyss var det helg och nu är den här igen. Jag har inte hängt med liksom.

Trevlig midsommar till er alla

Ännu har jag inga bilder på varken mig i årets midsommarklänning eller någon stång så jag får helt klart bjuda på en från förr. På en av de stänger som vi skapade själva uppe på platån i huset. Vad som skulle ske på midsommar i år blev bestämt i sista stund känns det som. Tilda ville gärna vara med sina vänner så spa-resan får bli senare i sensommar. Tiderna förändras sånt är livet. Ena sonen hänger med sina vänner i hans förälders hus med pool och stor trädgård, den andra är i Lysekil och tösen firar med sina vänner. Skulle det bli tokigt så får jag väl göra en utryckning så att säga. Det är ju så det är när man är förälder med ansvar. Själv åker jag på picknick med mina girls och firar midsommar. Framåt kvällen blir det grill tror jag vad planerna säger just nu.

Tillbakabilck från dagarna som gick

Oftast när det blir tyst här inne på Kamillas Kamera tycker jag att det inte finns så mycket att säga av någon anledning. Så var det även denna gången. Något som varit lite anmärkningsvärts har varit att jag varit i Skäris fyra dagar i rad på diverse möten med både mig själv och dottern. Igår var jag där för att köpa ny midsommarklänning dagen till ära.

Annars så har det blivit många timmar ute på balkongen såklart. Vår lilla pärla. Lite surt var det allt när vi blev tvåa på lägenheten som vi så gärna ville ha i Vasastan. I ärlighetens namn hade jag så mycket hellre blivit trea eller så för att falla på målsnöret är inte kul. Härom dagen bakade jag chokladbollar för vi var så chokladsugna men det måste varit en kortvarig känsla för nästan hela fatet är kvar.

Vad tror ni nya klänningen eller ny blus och Tildas kjol?

 

 

3 thoughts on “Trevlig midsommar till er alla

Add yours

  1. Åh hoppas du får en trevlig kväll med picknick det låter ju super mysigt. Och ja tiderna förändras när kidsen blir äldre så är det . Här har vi firat och myst hela dagen kram

Kommentera

Up ↑

%d