Tacksam för att jag ser det nu

Hej

Nu i eftermiddags fick jag äran att lyssna på en mycket klok kvinna. Jag är så enormt tacksam för att jag ser det nu. Här skulle jag lätt kunna både säga och skriva något i stil med bättre sent än aldrig. Men vet ni vad det gör jag inte för den ingången är inte gynnsam för mig.

Bilderna i inlägget är från  dagens runda när jag lyssnade på kloka Lilli Öst i Så in i själen podden.

Tacksam för att jag ser det nu

Det är nämligen så att det vi kastar fokus på är det som växer. Går vi istället upp i acceptans över det som varit och delvis är stänger vi det negativa energiflödet från det som skavt. Genom att skapa positiva förändringar ändrar man sin energi mot ett positivt flöde.

Självklart går det inte att titta tillbaka och köra på en blindgame och tro på att snart vänder nog livet till rosenrött. Ingenting går från mol till dur utan att någon agerar och gör en förändring.  Jag var tvungen att acceptera sanningen och agera för att leva i frid med positiva energier i livet. Fråga själen istället för hjärtat som ofta styrs av känslor som väckts av en tanke. Allt börjar alltid med oss själva. Vi måste börja agera för att upptäcka nytt. Tack för alla kloka tankar Lilli Öst.

På röntgen gick det undan

Idag var det dags för mig att röntga skallen och nacken. Om ni minns led jag av svår huvudvärk i över tre veckor. Då läkarna konstaterade att jag hade järnbristanemi och fick järndropp bland annat. På Evida Skärholmen Röntgen gick det snabbt på fem minuter var jag både inskriven, satt i väntrummet och röntgad. Snabba puckar gillar jag. Nu får jag vänta och se vad resultatet blir. Men grejen är nog den att huvudvärken är borta så om den berodde på stress eller något annat har jag ingen aning om. Vi får se helt enkelt.

Beige och sandfärgat

I Skärholmen var jag egentligen ute efter ett sett på Lindex men de hade inte det tyvärr. Däremot så hittade jag en så fin brun satinkjol med vita prickar och en fin kortare topp. Ångrade mig lite att jag inte provade men det får bli en annan dag då jag ska några vändor till Skäris i veckan.

Kom på mig själv att bara körde på beige och naturtoner hela dagen. Både sandfärgad kjol och naturfärgad blus när jag var iväg. Lika blev det när jag var ute på dagens runda. Sandfärgade träningstights och naturvit blus.

 

7 thoughts on “Tacksam för att jag ser det nu

Add yours

 1. Allt börjar verkligen med oss själva, man måste själv sätta förändringen i rullning! Kloka ord hon bjöd på!
  Åh så söt kjolen var, skulle så gärna vilja uppdatera min garderob lite men det får vänta ett litet tag till.
  Skönt att det gick bra och snabbt på röntgen, alltid skönt att få det avklarat fort så att man slipper sitta och vänta.

 2. Vi måste verkligen jobba med oss själva för att vända negativt till positivt. Med en positiv tanke och vilja kan man komma långt i livet.

 3. Så sant att allt börjar med en själv och bara vi själva kan skapa förändring låter som en klok person du lyssnat på. Men vad skönt att huvudvärken är borta hoppas bara det var stress.
  Kjolen och toppen var ju fina.
  Ha en härlig tisdags kväll kram

 4. Tack för din kommentar på min blogg. Jag har gått och fixat mina naglar i så många år nu så jag kan inte tänka mig att vara utan. Ha ha !
  skönt att höra att huvudvärken är borta och att du mår bättre.
  Ha en bäst dag och en härlig midsommar

 5. Allt börjar alltid med oss själva, är en total sanning. Hur vi tar emot ett budskap eller agerar i en situation. Tänk ändå hur många som skyller allt på andra…

 6. Skönt att en eländiga huvudvärken har släppt. Även att du fått röntga och ksnske gå ett bra svar. Stress kan ju dessutom ställa till det rejält.
  Fina kläder. Själv snubblade jag över en blå volangkjol och ett vitt sött linne till midsommar
  Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: