Avslutade en bra fredag på Långbro Värdshus

Hej Hej

Vilken kanonkväll jag hade igår alltså. Marina kom över och vi hade bubbelpicknick och åt jordgubbar i parken här hemma. När vi båda höll på att kissa på oss så vi packade ihop filten och satte oss på Värdshuset. Avslutade en bra fredag på Långbro Värdshus. Alltså känslan av att ha så många bra och mysiga ställen på promenad avstånd hem är mysigt. Värdhuset är ju nästan krypavstånd till och med om det skulle behövas.

Avslutade en bra fredag på Långbro Värdshus

Det kändes nästan som jag suttit nere i baren på hotellet under en utlandsresa och bara reste mig för att gå upp på rummet. Sommarnatten var varm och skön och jag andades livet så att säga. Eftersom det var ett bra tag sedan Marina och jag sågs senast hade vi hur mycket som helst att beta av.

Jordgubbar ska smaka jordgubbar

Hör ni jordgubbar särskilt om de ska vara svenska ska smaka jordgubbar. Håller ni inte med? I fjol hade de borta vid BMX-banan jättegoda gubbar. Men i år blev det både första och sista gången jag löpte där. Svindyra och äckliga går inte ihop liksom så från och med nu blir det hos trädgårdshandlaren på torget i centrum. För där får jag alltid provsmaka jordgubbarna så jag väljer rätt sort.

Vilken himla tur att proseccon var bubblig och god. Men egentligen hade det nog inte spelat så stor roll för vi hade säkerligen pratat på om allt och lite även utan bubbel i glasen.

Joggingskor eller stövlar

Från det ena till det andra igår strålande sol hela dagen och nu morgonen där efter regn och blött. Ja ja vad är en bal på slottet…Regn är ganska mysigt att vara ute och gå i bara det ordnar upp sig framåt kvällen säger jag.

 

 

 

5 thoughts on “Avslutade en bra fredag på Långbro Värdshus

Add yours

  1. Tack för en fantastisk kväll. Så härligt at äntligen kunna ses igen. Bubblet smakade riktigt gott där i solen. Måste snart göra om det igen.

    1. Låter ju som ni hade en magisk sommar kväll som innehöll allt. Sitter själv på balkongen nu och återhämtar mig efter en fantastisk dag . Kram

  2. Vad härligt att ha känslan av att ha varit utomlands fast man bara varit runt knuten 🙂 Måste köpa jordgubbar imorgon, har inte ätit på en hel vecka nu!

Kommentera

Up ↑

%d