Premiärbadat i hinken

Hej

Jag får väl börja skriva så får vi se vad detta hamnar känner jag. Just nu sitter jag i sängen med en kaffe och några kalla bullar från frysen. Planen är att få ihop något om min fredagsstatus så här långt. Här i Stockholm har vi sommar på riktigt vilket är helt ljuvligt. Premiärbadat i hinken på balkongen – check. Hör ni det är så härligt med sommar känner jag att det liksom bubblar som sockerdricka inombords.

Premiärbadat i hinken

Det blev inte många timmars sömn för min del i natt. En si så där 4,5 timmar vilket är på tok för få. Marcel är här hemma och sjuk i Hyper IGD igen. Senast han var sjuk i den sjukdomen var säkert över tre år sedan. Men när han kör och kört på för mycket utan återhämtning och stressat runt brukade han bli sjuk. Så som det ofta var för honom när han var barn och tränade på högsta nivå inom hockeyn och innan dess utövade även fotboll och innebandy. Nu håller vi tummarna för att sjukan vänder till helgen för den följer oftast ett bestämt mönster. När jag var uppe i natt och hjälpte honom med att hämta ny medicin hade jag precis somant till. Så innan jag kunde göra ett nytt sov försök satt jag ute på balkongen en stund. Fasiken vad sommarnätterna är ljumna och härliga just nu.

Fixa jordgubbar när jag tog min pw

Efter ett supertidigt varv i tvättstugan imorse gav jag mig ut på en runda för att köpa jordgubbar i fredagspresent till kvällens picknick. Förra sommaren hittade jag bästa jordgubbsförsäljarna som ofta fick ett morgonstopp av mig för att fixa gubbar till frukosten.

Glassprovning som fredagsfika

Fredagsfikan intog ag ute på balkongen. Jag provade en kula av de nya glasssorterna som Tilda och jag handlade hem häronkvällen men inte testat ännu. Glass i solen det är sommar det.

Fredagsfokus på min fredagsdejt med killarna

Det var stekhett ute på balkongen idag. Så varmt att hinken med vatten åkte ut. Att sitta med fötterna i hinken och bada huvudet i samma hink har blivit min meldodi tror jag faktiskt. Alltså det är så skönt att doppa skallen i hinken. Det känns som att bada utomhus för hela jag kyls ner. Samtidigt satt jag och lyssnade eller hade fredagsfokus, solade och lyssnade på Alex&Sigge. Bra rutiner ska man bevara och hålla fast vid eller hur!-

Attans vad lockig jag är egentligen. Många kanske trott att jag har rakt hår som mina barn men icke. Redan när jag var barn hade jag lockigt hår sedan kom perioden där jag var coppare med extra speciella frisyrer till att ha längre och lockigt med permanent. Sist var det rakt som gällde eller så är det nog fortfarande för min del. Jo så var det det där med lockarna. Alltid önskar man sig det utseendet som man själv inte har. Varför är det så egentligen?

3 thoughts on “Premiärbadat i hinken

Add yours

  1. Stackars sonen hoppas han blir bra fort. Gott med glass som fredagsfika här blev det både latte och glass på cafet. Jordgubbar är ju också otroligt gott. Ha en fin helg nu kram

  2. Underbart att sitta på balkongen och äta glass och jordgubbar. Då är det sommar tycker jag. Du är jättefin med dina lockar i håret 🙂 kram

Kommentera

Up ↑

%d