Lev mina vill

Hej

Idag har jag lovat mig själv att andas och ta det lugnt. Måndag till onsdagen gick i ett rasande tempo vilket kanske inte var mitt smartaste drag. Härom dagen såg jag ett citat på en bekants sociala medier som jag tyckte var så bra. Att jag sparade ner det i min kloka ord mapp på datorn. Lev mina vill är så viktigt. Vad vill jag? Just nu har jag en miljon vill inom mig så bara att sätta igång och leva dem helt enkelt.

Lev mina vill

På senaste tiden har det nästa blivit rutin att jag uppdaterar dagen efter känns det som. Så är ju inte min tanke med Kamillas Kamera egentligen. Nu förväntar jag mig bättring på den fronten Kamilla. Men innan dess en tillbakablick från gårdagen med de bilder som finns från den.

Jag hör inte dåligt

Både min morfar och mamma hör dåligt något som de inte gillade eller gillar alls. Jag har på senare år tyckt att även jag hör illa när jag är i stora sällskap eller ute där det finns ett sorl av andra ljud. Vilket gjorde att jag igår hade bokat in mig på en riktig hörselundersökning på Audika. Efter en noggrann undersökning kom de fram till att det inte fanns något som helst fel på min hörsel utan att den nedsättning som jag ibland känner av hänger ihop med min kroniska stress. Jag har på senare år blivit enormt både ljud och ljuskänslig så det är säkerligen stressen som även stökar med ögonen då jag enligt optiker är på gränsen att behöva läsbrillor. Skönt att det inte var något fel på min hörsel.

En hälsning på balkongen

Ni som följer med känner säkert till att jag brukar få små hälsning från andra sidan i form av båd fjädrar och hjärtan. Igår hade vi eller jag då en hälsning som låg så fint på balkonggolvet när jag satte mig i soffan och solade. Tack snälla för hälsningen.

Sverige har allvarliga problem med passen

I går eftermiddag satte jag mig i bilen för att åka till Sollentuna och fixa nytt pass. Trots att jag bokade min tid redan i mars fick jag vänta i över 1 timma innan det blev min tur. väl framme i luckan eller vad man säger berättar den kvinnliga polisen att de för en stund sedan. Fått ny information att alla som gjorde pass från och med igår skulle få vänta hela 50 arbetsdagar på att få sitt nya pass.

Alltså det är helt sjukt att det blivit så här. Så polisen jag träffade tipsade om att om jag skulle ut och resa inon EU och Schengen länderna göra en Internationellt ID för det fungerar sedan i fjol precis som ett pass. Sagt och gjort så fick det bli för ID kortet får jag hämta inom 7 dagar. Det lät mer rimligt. Väl hemma bokade jag in mig på att göra ett pass i augusti istället och i Flempan som inte är flera mil för en spdan sak.

Nattrunda med dottern igen

Sena kvällsrundor har blivit min och Tildas grej tror jag. Det är  verkligen så skönt och fridfullt att vara ute och gå sena sommarkvällar. Tilda började igår sitt nannyjobb och hade en del att berätta om det såklart. Ett litet hjärta mötte oss på vägen. Tack för omtanken.

 

 

 

3 thoughts on “Lev mina vill

Add yours

  1. Jag skriver också om pass idag, bland annat. Det är så mycket konstigt som händer just nu att man både blir trött, förvirrad och orolig.

  2. Jag fattar inte riktigt vad som är problemet med passtillverkningen numera… Vad är det som tar så jäkla lång tid?!? Jag vill gärna förstå… Vi klarar oss ett tag till med våra pass, men det kanske ändå är lika bra att boka in en tid snart. Man vet ju aldrig hur lång tid det tar sedan!

  3. Jag förstår inte varför det tar sån lång tid? Är det för att det är så många som ska ut och resa eller vad är det som händer? Härligt med en kvällspromenad, låter verkligen mysigt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d