Mest rädd för att göra

Hej

Hoppas att ni haft en bra tisdag såhär långt. Min har varit bra på flera plan med både stort och smått. Det sägs att det är just precis så livet är högt och lågt i en salig blandning. Idag har jag gjort en sak som jag varit mest rädd för att göra. Den har liksom skvat inom mig ett par dagar nu. Men när det väl var över så kändes det både bra, skönt och vemodigt på en och samma gång.

Mest rädd för att göra

Denna veckans första dagar har gått i ett och kommer så göra tills imorgon eftermiddag. Det är inte optimalt för mig men nu blev det bara så. Snart tänker jag ge mig ut på en pw med lurarna i öronen och rensa skallen och se om jag kan sätta ord på den lilla bergochdalbana som åker runt runt.

Det som jag var lite rädd eller kanske mera orolig för gick bra men det var lite tufft och gjorde allt lite ont. När det hela var över gick jag och Tilda runt i Skärholmen och kikade på både skor, bikini och kjolar. Bara för att satte vi oss på Espresso House och tog en fika för att fira livet eller vad man ska säga. Jag min dumme nöt tog fel islatte. Oftast när jag köpt så har jag valt latten och inte cappucinon som jag tydligen fick för mig att välja idag. Ett nedköp med andra ord men nu har jag lärt mig till nästa gång. Men men vi hade det mysigt och pratade om sommardrömmar och livet där vi satt.

Vill ha mer än gärna

Vi hamnade bland annat inne på Foot Locker. Jag hittade två par skor som jag så gärna köpt om plånboken haft de slantarna. Tilda hittade också ett par skor men de hade inte i blått som hon ville ha så medan vi fikade klickade hon hem dem från annan butik istället.

Denna kjolen kommer mamma låna

Inne på Lindex hade Tilda sett en kjol som hon var nyfiken på. Kjolen var verkligen så himla fin att jag garanterat kommer få försöka låna den någongång.

Regn och ömsom solsken

Alltå vädret har verkligen spelat oss alla här i stora staden ett spratt idag. Ena stunden sken solen för att minuten senare ösregna och hagla några minuter och tvärtom. Så har det hållt på typ hela dagen. När jag var ute en sväng för att skicka iväg ett par tofflor från Tilda till mormor låg det drivor med hagel lite överrallt. Lite små skumt är det allt med hagel.

 

 

 

 

6 thoughts on “Mest rädd för att göra

Add yours

  1. Låter som ni hade mysigt på stan. Och tur att den saken som du var rädd över gick bra! Den där kjolen var ju riktigt snygg, förstår att du kommer vilja låna den.

  2. Haglat idag? Bor vi ens i samma stad. Märkte lite regn en kort stund men annars har solen lyst hela dagen hehe.
    Vad mysigt ni hade på espresso house trots fel val och fin kjol dottern hittade. Kram

  3. Espresso house är ju så himla mysigt. Det låter verkligen som en mysig dag. Vädret är ibland lite konstigt har jag märkt denna sommar 🙂

Kommentera

Up ↑

%d