Gasade rakt in i kaklet

Hej

Jag skulle bara stänga mina blå en kort stund men sov visst i över 3,5 timmar innan jag vaknade till strax före midnatt. Med andra ord gasade jag rakt in i kaklet igår. På tok för många viktiga saker som tog på mina krafter och hit och dit tog ut sin rätt för att säga det lite fint.

Gasade rakt in i kaklet

Först ut hade jag möte igår förmiddag men eftersom Tilda har sommarlov och låg och sov gick jag ut med min kaffemugg och satte mig i parken. Det var verkligen mysigt att sitta på en sten med min kaffe och prata om viktiga saker. Så befirande på något sätt. Underbara älskade Långbro Park jag trivs allt bra här.

Mot Skäris för nästa möte

När möte nummer ett var avklarat gav mig mig hem för att byta om och åka mot nästa möte. Tanken var att jag skulle gått ner dit men regnmolnen hängde tunga så jag fegade ur och tog bilen istället. Vilket var ett smart drag för då hann jag handla innan mötet. Mötet igår var riktigt bra och jag kände att det lossnade i några hörn som varit eller är knepiga fortfarande. Samtidigt som jag känner att jag äntligen kan stå i min sanning när den är bekräftad och även upplevd av andra.

Lägenhetsvisningar på löpande band

På kvällen åkte Tilda och jag lite motvilligt in mot stan för att kolla på två lägenheter som vi ligger bra på om vi skulle vilja hänga med om att få dem. Först ut var en stor 3:a i Vasastan i området som vi både tycker så mycket om. Tyvärr saknade den balkong men för övrigt var den helt magisk på flera plan. Golven var amazing med sina gamla träplank. Vi får klura helt enkelt om den skulle kunna vara ett alternativ mot vår nuvarande lägenhet. För vi bor ju trots allt helt fantastiskt redan nu.

Nästa stopp var på Fredhäll 150 meter från Fredhällsklipporna. Däremot så luktade det inpyrd rök i hela lägenheten. Samt att den hade en krog under sig och låg nästan mitt i en korsning så tack men nej tack sa vi båda två.

Väl hemma igen skulle jag bara stänga mina blå en kort stund efter middagen vilket blev alldeles för länge för att vara allert eller kunna somna om direkt. Tilda min nattuggla tyckte att vi skulle gå ut och gå men jag fick banga den när det kändes som jag var i en dvala.

5 thoughts on “Gasade rakt in i kaklet

Add yours

  1. Inte undra på att du somnade efter en dag full av möten och visningar. Den som du visade bild på var ju underbar av det lilla man kan se. Hoppas du hittar vad du söker om du inte stannar kvar dit ni flyttat. Ha en fin kväll kram

  2. Kul med lägenhetsvisningar även om visa verkligen är nej tack. I lsnd vill jag flytta men sen kommer man på hur bra man egentligen bor. Nära till stan, hav. park och shopping. Tycker dock att vår balkong är alldeles för liten.
    Kram Kajsa

  3. Jag är inte bra på att ta powernaps, det tar för lång tid för mig att somna så det hinner gå för mycket tid. Hoppas att du kunde somna om igen efter din lilla vila. Spännande att gå på visningar!

  4. Vad spännande att gå på visningar! Men det är svårt att hitta den där perfekta bostaden som bockar av alla kraven, men det verkar ju inte gå någon nöd på er just nu i eran lägenhet. Förstår att du var trött efter alla möten och visningar.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: