VECKANS FEM POSITIVA

Hej

Jag vet inte hur länge jag sagt och lovat mig själv att hänga på Madeleine och hennes utmaning VECKANS FEM POSITIVA. Men nu ni händer det att jag hänger på så håll i er får vi se vad som blev min veckas höjdpunkter.

VECKANS FEM POSITIVA
Namnsdagsfika 

Marcel hade sina namnsdagar i början av veckan. Men eftersom att läget är som det är nu ses vi inte alla dagar. För att han är vuxen med allt vad det innebär och så vidare. Men på Robindagen var han här så vi fick fira honom med bullkalas. I måndags på självaste nationaldagen hade han också namnsdag då han heter som kungen Gustaf. Grattis igen min fina Gustaf Marcel Robin.

Tilda balen

Att Tildas bal skulle hamna här bland de fem positiva från vecka är väl en självklarhet. Hur som haver så var hon som en riktig prinsessa. Det var verkligen så roligt och fint på alla sätt att vara utanför skolan innan bussarna åkte vidare mot feststället.

Islatten efter bajs incidenten

Efter bajsincidenten innan mitt möte i Skärholmen smakade islatten extra extra gott. Jag var liksom lite mera värd den än tidigare om man kan säga så.

Tildas avslutning

Det blev många vändor till Tumba för min del förra veckan. Men vet ni vad det var det värt på alla sätt. I fredags gick Tilda ut grundskolan. Ja jag förstår inte riktigt vad alla de åren tagit vägen. Samtidigt som jag inser vad många år jag stretade emot och kämpade på för mina barn. Älskar er alla mest av allt. Att få vara med när hon gick ut var stort och ett fint avslut även för mig. En stor eloge till dottern som också höjde sig hela 20 betygsteg. Verkligen en bedrift.

Mina rundor

Mina rundor är något som jag skapat ett beroende av. Jag måste bara ut och gå och andas livet som jag säger ibland. Tänk att jag funnit samma lugn av att gå runt i andra områden än Vinterskogen som räddade mig så många gånger förr. Trodde nog inte att jag skulle klara mig utan den härliga skogen men det gick galant.

Ha en underbar start på nya veckan

 

 

2 thoughts on “VECKANS FEM POSITIVA

Add yours

  1. Härligt med veckans fem positiva 👌 grattis på hans namnsdagar 😁 skönt att gå ut och andas livet, måste jag också göra 🤩

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: