Himlen öppnade sig

Hej

Nu skiner solen igen efter ett snabbt regn som föll. Himlen öppnade sig precis när jag klev ut från Coop. Kanske inte det roligaste att bli helt genomvåt. Trots det var det ganska skönt att gå hem i ösregnet som faktiskt var ganska varmt. Vem gillar inte att vandtra i ett sommarregn? Jag tycker det är lite mysigt men så säger flera nära till mig att mig kan man inte jämföra eller låta föra sin talan för jag gillar ju alla väderlekar. Det finns allt en liten sanning i det. Varje årstid och fenomen har sin tjusning.

Himlen öppnade sig

Denna helgen har varit en lugn och skön hemma helg för min del. Ljudbok och filmer med städfrisyren mitt på skallen och osminad var min melodi. Lurarna har bott konstant i öronen min vakna tid. För har jag inte lyssnat på bok så har jag snicksnackad i telefon långt in på småtimmarna. I natt lyssnade jag klart på Moa Herngrens Skilsmässan. Moa var en ny författare för mig att lyssna på. Men det var definitivt inte sista gången jag lyssnade eller läste något av henne. För jisses vilken bra bok. Jag älskade berättarspråket och uppläget. Hörni denna får bli mitt veckans boktips.

Kanske något för era husfasader

Jag såg en cool och framför allt annorlunda husfasad igår när jag var ute på pw. Huset hade även en jukebox, bensinpump, biljettautomat och butikskylt fäst i fasaden. Snacka om att utmärka sig på sitt egna lilla sätt.

Plankan är såld

Bäddsoffan eller Plankan som den fått heta är nu såld. Jag sov min tre första nätter på den här och killarna har kanske sovit några nätter var på den. Trots att vi köpte till en bäddmadrass som var ganska tjock så var den för hård att sova på. Men det som gjorde att den inte funkade för oss var att bäddmåttet enbart var 190 cm på längde och när killarna är närmre 190 cm båda två funkade den inte.

Så igår åkte Plankan ut på både blocket och market place. Vid lunchtid idag var en kille här och hämtade den. Så nu återstår bara att tänka om och göra bätter i killarnas rum. Vi har en plan om ni skulle vara lite oroliga.

Alla har vi olika kärleksspråk

Jag är ett stort fans av Agneta Sjödins podd och följer den varje vecka. För någon vecka sedan var det en kvinna med och pratade om de fem kärleksspråken. Superintressant tyckte jag och lånade en av gästens böcker. Idag läste jag ut den ute i solen. Verkligen intessant och lärorikt. Så nu har jag lärt mig vilket som är mitt primära och sekundära kärleksspråk.

4 thoughts on “Himlen öppnade sig

Add yours

  1. Helt klart har alla väder sin tjusning. Tänk att sitta inne, med något varmt i koppen och regnet vräker ner och det åskar. Älskar verkligen det. Samtidigt, en varm sommardag, en riktig krispig vinterdag. Allt är ju fantastiskt

  2. Håller helt klart med att alla väder har sin tjusning, och ett varmt sommarregn ska man definitivt inte underskatta! Det kan vara helt underbart!
    Tack för boklyssnartipset! 🙂

  3. Vilken härlig helg du har haft! Det är verkligen så intressant det där med de olika kärleksspråken. Jag skulle vilja veta vad mitt är så får kanske kolla upp boken 🙂

Kommentera

Up ↑

%d