Fågelbajs på tröjan lika med tur

Hej

Visst att jag var kanontrött imorse när jag gav mig iväg med raska ben ner till Skärholmen för att ha möte. Men att inte märka att jag fick fågelbajs på bröstet längs vägen kändes lite skumt. Blundade jag till bakom solbrillorna samtidigt som benen fortsatte att gå eller vad? Hur som helst fick jag höra att. Fågelbajs på tröjan lika med tur. Tydligen så ska det enligt sägen betyda tur att få fågelbajs på sig.

Fågelbajs på tröjan lika med tur

Tydligen så ska ska bajs för tur med sig berättade min terapeut. Ingen gillar att få fågelbajs på sig själv. Det kan vara en obehaglig händelse och du bör vara särskilt uppmärksam på. För sedan urminnes tider har det funnits en övertygelse om att en fågelbaffel kan ge dig lycka till.

I de flesta delar av världen är en fågelpoop relaterad till positiv symbolik, så om det händer dig att en fågel bajsar på dig kan du slappna av, för det måste vara ett gott tecken. Tack för den bajsen måste jag helt klart säga nu då. Jag får väl återkomma om jag får vara med om lite tur närmsta dagarna.

Däremot så smet jag in på toalettern och snurrade på tischan så den kom bak och frram. Skönt att andra skulle se pruten liksom. Det räckte gott och väl med vetskapen om att den var på ryggen under min tunna kavaj istället.

Tröstade eller peppade mig ännu mera

Idag lanserade Espresso House sina nya islatte inför sommaren. Jag var snabb och köpte med mig en Islatte White Chocolate Macadamia på vägen hemåt. Den var en höjdare måste jag säga. Helt klart kommer det bli många flera i sommar.

Snabbis på Zetas

Jag stannade även till en snabbis på Zetas bara för att. Mestadels för att ena foten gjorde lite små ont. Ibland i särskilt mina nya jogging eller PW dojor för min del då känner jag av ena skruven som sitter i foten sedan den Hallux Valgus operationen jag gjorde för några år sedan.

Ofta säger jag att jag bara måste leta redan på liknade skor som mina älsklingsskor som jag i stort sett bott i i snart 1,5 år. De jag redan har börjar nämligen bli lite smått slitna. Hur som haver hittade jag lite smått som jag var nyfiken på.

 

 

4 thoughts on “Fågelbajs på tröjan lika med tur

Add yours

  1. Jag har också hört att det betyder tur att få fågelbajs på sig. Själv tycker jag mest att det är äckligt. Har fått det mer än en gång, rakt uppe på hjässan.
    Trist att du känner av skruven.
    Kram

  2. Har också hört det, men blir ändå äcklad när det händer. Minns en gång då min man blev så nerbajsad av en mås att han gick och kastade tröjan 🙂

  3. Nu får du berätta om du typ vinner pengar eller får extra tur i något. Lite snopen blir man ändå när man får fågelskit på sig. Han kanske var lite lös i magen idag. Jag hoppas allafall det ger dig massor av tur. Kram

  4. Men fy sjuttsingen så äckligt!😆 Jag hade ingen aning om att det medför tur att få fågelbajs på sig. Undrar om det var nåt man hittade på i svunnen tid för att trösta den drabbade😆 Du får berätta om det turliga som nu väntar på att hända😄

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: