Avslutningsbalen för Golden girl

Hej

Jag kan inte förstår att min lilla tösabit är på avslutningsbal för grundskolan just nu. Även att jag såklart varit med i nästan alla förberedelser så är det lite ofattbart faktiskt att liten slutar 9:an på fredag. Avslutningsbalen för Golden girl. I eftermiddags var jag uppe vid skolan och fotade med flera av Tildas kompisars föräldrar.

Avslutningsbalen för Golden girl

För Tilda har det var en del bud på olika klänningar innan hon landade i den som egentligen var nummer ett redan från första början. Min lilla golden girl var så himla himla fin. Golden eller champagne hette färgen men klänningen var nog ett mellanting mellan guld och champagne i färgen.

Jag själv är en nörd på vackra klänningar. Innan jag och en gammal vän gifte oss åkte vi runt i olika brudklänningbuktiker och låtsades att någon av oss skulle gifta oss bara för att få prova loss och leka prinsessor några timmar. Det blev nästan lite pinsamt till och med när jag själv skulle prova ut klänning på riktigt när de i butiken kände igen mig. Men då var jag minsann snabb och sa att de måste glämt att det var min kompis Hanna som skulle gifta sig då. Små lögner får man allt dra ibland.

Så stolt mamma till Tilda

Det föll allt några tårar idag vid flera tillfällen. Dels för att se alla vackra ungdomar, min egen tjej, hennes nära och gamla vänner och när jag stod och pratade med en av Tildas äldsta vänners mamma länge och väl. Broängsskolan var allt en bra skola och en bra plats för mina barn att växa upp eller gå sin skoltid i. Tänk att jag haft alla tre juvelerna i samma skola i 9 år.

Tilda åkte en cool bil till skolan där alla samlades med sina klasskamrater. Efter en stunds mingel hämtade de berömda bussarna upp alla vackra människor och körde dem till hemlig ort för middag och bal. Skvallret har nått mig om att de är på Taxinge slott där även Marcel var när det var hans tur för fem år sedan.

Bilden är lånad av Tildas bästa vän mamma.

Äntligen fina minnen från Tumba igen

Tumba och Uttran har skavt det senaste året för mig men idag var det fint att vara där. Alla gamla känningar och ungdomar som funnits med från både Tildas och killarnas tid gjorde stunden så värdefull för mig. Tack även till Susanne för pratstunden. Du är liksom din dotter en pärla som funnits med i både Tilda och mitt liv från de började på förskolan typ.

Jag är så glad för att Tilda har så fina nära vänner både gamla godingar som varit med sedan förskoleklassen och nya från högstadiet. Glöm inte bort varandra och värna om era relationer så de som ni önskar finnas kvar inte glöms bort.

Ha nu en toppen kväll älskade dotter.

4 thoughts on “Avslutningsbalen för Golden girl

Add yours

  1. Så vacker hon är så kul med bal minns min egen också fast det var många år sedan. Hon hade ju verkligen valt en tjusig klänning. Hoppas dagen för henne var toppen.

  2. Å så mycket fina klänningar!! Min dotter slutar också nian på fredag men de har ingen bal. Igår hade de lärarmiddag och hon var så fin! Tror att jag kommer att gråta på fredag, känner mig oerhört rörd för tillfället bara jag tänker på det. Stora tjejer alltså!

  3. Så vackra tjejer. Det där är så stort, och hoppas alla fick fina minnen att ta med sig in i framtiden. Mina barn gick aldrig på bal i 9an däremot då de tog studenten.

Kommentera

Up ↑

%d