Sneak peak på klänningen

Hej

Har ni somnat? Själv är jag vaken och försöker samla ihop alla tankar, intryck och allt roligt som varit i helgen. Det var verkligen extra kul att alla fick en extra dag med ledighet då vi firat Nationaldagen. Inte midsommar som stackars kungen sa i sitt tal på Skansen. Lite smått pinsamt måste jag nog få säga. Sneak peak på klänningen. På onsdag är det dags för Tilda att gå på avslutningsbalen. Wao alltså men samtidigt herre gud…vad tiden gick fort.

Sneak peak på klänningen

Det är verkligen så mycket nu med allt kring Tildas avslutning i grundskolan och balen. Klänningarna ska fixas, skorna bestämmas, rätt smycken, underkläder, frisyrer och allt annat. En sak blev lite kaos och det är skorna som köptes i en storlek som var lite för liten så nu håller vi verkligen tummarna för att de i rätt storlek kommer på onsdag med expressleverans. Om inte blir det lite tokigt men jag tror att vi löst det med några alternativ.

Vill ni se en sneak peak på hennes helt magiska klänning? Ni som tänker läsa vidare har inget val för här kommer en bild…

Ska bli så roligt att vara uppe vid balen och kika

Det ska verkligen bli så roligt att vara med utanför skolan och fotografera alla Tildas vänner och henne själv innan bussarna tar dem till okänd plats för middag och bal. Broängsskolan har en fin tradition där många av eleverna anländer i fina bilar till röda mattan vid skolan. Det brukar vara tjockt med människor som vill se alla fina ungdomar.

Något som grämde mig enormt mycket var när William hade balen och jag trots att jag tagit ledigt halva dagen blev beordrad att jobba så jag missade honom vid skolan. Då var jag inte den gladaste eller snällaste kan jag säga. När det var dags för Marcel var jag däremot på plats och fick ta del av alla fina bilar och ungdomar.

Drabba mig – Tillåt mig

Hörni idag när jag lyssnade på min andra favopodd ”Så in i själen” med en stjärna som gäst nämligen Micke Gunnarsson igen fick jag med mig så kloka ord. Drabba mig – tillåt mig. Alltså jag är nog allt lite för såld på kloka inspirerande människor. Tack för ett kanon avsnitt.

KRAM KRAM

4 thoughts on “Sneak peak på klänningen

Add yours

  1. Åhhh vad underbart och ser ut som en vacker klänning. Hoppas verkligen hon kommer att få en magisk dag du får ta bilder och visa. Längtar tills det är min sons tur. Men han går ju ut årskurs 6 så är ju ett tag kvar.

  2. Ser verkligen ut som det är en riktigt snygg klänning hon ska ha på sig. Häftigt hur de möts upp vid skolan. Kommer ihåg det där med kläder, smink och hår till balen för dottern. Fast där var det ju inte på tal om någon häftig bil och jag kommer inte ens ihåg hur de tog sig dit.
    Kram Kajsa

  3. Den klänningen ser riktigt fin ut. Härligt att kunna vara med och delta när barnen har avslutningar…. det har Levi också idag, sen är det skola nästa. 🙂
    Tjusiga pojkar 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: