Chairdance och raspberry daiquiri

Hej Hej

Vaknade upp med träningsvärk i benen vilket jag tyckte var konstigt. För jag trodde i ärlighetens namn att armarna inte knappt skulle orka lyfta kaffekoppen. Där ser man så fel man lätt kan ha. Chairdance och raspberry daiquiri. Wao säger jag bara – vilken lördag jag hade alltså. Helt galen och som Askungen sa Helt underbar.

Chairdance och raspberry daiquiri

Efter en varm och skön mil landade jag i soffan i solen. Tackar och bockar för att sommaren är här nu med detta ljuvliga väder. Igår kväll var det dags för mig och Noemi att dansa chairdance. En helt galen grej som vi bokade in oss på. N går på Zumba på Östermalms Dansklubb så helt tokigt att vi hamnade där är det väl inte. Men att lilla jag skulle hänga på att dansa Moulin Rouge runt en stol hör nog inte till vanliga.

Hur som haver så var det riktigt roligt men så mycket jobbigare än vad jag kunde tro. Ett träningspass som heter duga får jag nog erkänna. Jag önskade att jag hade haft några bilder på oss men de kommer på i mailkorgen framöver skulle jag tro. Läraren Brigy var så duktig och proffsig. Tur eller otur där om tvistar de lärda men ett glas bubbel innanför västen hade nog inte skadat för min del…fniss igen. Många glada skratt blev det i alla fall och det var som sagt skitroligt.

Takbaren Capital 

Efter dansen gick vi vidare till Takbaren Capital  som ligger på 8:e våningen  på Scandic Continental. Takbaren måste helt klart ha en av de vackraste utsikterna över Stockholm. Det var så mysigt att sitta ute i solen och andas livet så att säga. Jag kommer garanterat smita förbi flera gånger i sommar och dricka rashberry daiquiri in på småtimmarna.

Ny dag nya tag

Lite små seg men med ett leende på läpparna vaknade jag idag. Jippi solen skiner idag igen. Jag är så tacksam för att vår lilla boning har en så bra balkong för oss. Wille och jag satt ute i solen och åt frukost. Livet bubblar på rätt bra just nu på de flesta planen – Jippi säger jag bara.

 

 

3 thoughts on “Chairdance och raspberry daiquiri

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: