Vilken maxad fredag

Halloj

Jag vakande upp lite smått sliten men med ett av mina större leenden på läpparna. Vilken maxad fredag jag hade igår alltså. Stundtals kände jag mig som 25 men det var såklart en  sanning som inte stämde mer än i skallen på mig. En sak fick jag till mig under telefonmötet som jag hade igår under min runda. Lev på glädjen även om livet ibland är både surt och eländigt. Så sant och så viktigt. Sagt och gjort det blev gårdagens motto.

Vilken maxad fredag

På kvällen tog jag tuben in mot stan för att hänga med ett gäng tjejer på Proseccobaren. Himla kul faktiskt. Den berömda gatan som stället ligger på har fått en uppryckning som heter duga från förr. Min proseccodrink med limoncello var kanske inte någon höjdare eller den föll inte mig i smaken i alla fall. Tur för mig att jag gillar prosecco i sin enkelhet istället.

Ett stort bu får stället och det är att toaletterna saknar en spegel. Hallo vilken toalett på ett uteställe har inte speglar på toaletterna? Inte för att jag är den som står i timmar och bättra på makeupen men att ta sig en titt i spegeln vill nog de flesta göra. Vad tänker ni om spegel på toaletten? Bu eller Bä?

Wallmans salonger småkul men märkligt

När vi tröttnade på Proseccobaren gick vi till Wallmans för att möta upp en annan av tjejerna som var där med jobbet. Oj oj oj säger jag bara för att inte låta tråkig. Vilken salig blandning av människor med både den ena och andra tanken. Hur som haver så hade vi roligt och dansade till en usel DJ. Denne hackade och raslade runt lite hur som haver. Wallmans ett tips jag känner en DJ som är 100 gånger bättre än hen som ni anlitat igår. Fniss… Slå mig en pling så förmedlar jag kontakten billigt…

Till slut så ordnade det upp sig 

Till slut så ordnade kvällen eller natten upp sig så att säga. När vi drog vidare och umgicks med lite finare bubbel i glasen. Fniss…Det var många fniss här i inlägget men ibland så får vi alla vara lite extra …nu kommer det igen fnissiga.

Dags att gå ut och äta frukost.

Ikväll ska jag på chairdance på Östermalms Dansklubb med en vän.

Jisses vad det ska bli roligt…

5 thoughts on “Vilken maxad fredag

Add yours

  1. Du får leva på det goda, tur sällskapet var bättre än mr dj… hehe och fnissa natten lång är väll det bästa man kan göra. Hoppas denna kväll blir lika trevlig….pst -spegel är ju ett måste …

  2. Det låter helt klart som en maxad kväll!😄 Ja ibland gäller det verkligen att pressa sista droppen ur glädjen. Kan hålla med om att man vill ha en spegel på toan, men får samtidigt erkänna att jag ibland önskat att det inte fanns någon – när jag nästan kissat på mig i en toakö som inte rört sig…😅

  3. Låter verkligen som ni maxade kvällen, trots en usel DJ! Tycker det är konstigt att de inte hade någon spegel på toaletten, inte för att jag brukar stå och spegla mig men det kan ju vara skönt att få sig en blick.

Kommentera

Up ↑

%d