Perfekt fredag

Hej

Hur fasiken börjar jag ett inlägg på bloggen egentligen? Säkerligen har tangenterna åkt både fram och tillbaka igen till ruta ett flera gånger om. Så tog det stopp igen. Konstigt med tanke på att min fredag än så länge varit en helt perfekt fredag. Kan det möjligtvis bero på att rosévinet som dracks igår kväll hette just så Perfekt day? Den karamellen tål att sugas på en stund men hur som helst så tänker jag maxa denna fredag fullt ut. Fredagsbubblet har börjat i varenda liten cell i mig. Så you go girl – Idag är det min dag.

Perfekt fredag

Kan ni tänka er att idag vakande jag med bara en dov känsla av huvudvärken? Ni anar inte vilken befriande känsla det var. Efter alla måsten imorse jag gav mig ut på tur. Regnet var borta och solen sken. Så med lurarna i öronen lyssnade jag klart på Sofie Sarenbrants nya bok. Har ni inte lyssnat eller läst något av henne gör det. Hon är nog kanske till och med min favoritförfattare.

Att strosa runt bland alla vackra hus och trädgårdar det ena vackrare än det andra är ren och skär magi. Bästa rehab på alla plan för en nörd som mig.

Fredagsfika hos Anna och Örjan

Jag blir bara mer och mer kär i områderna runt omkring här vi bor. Idag hamnade jag på en fredagsfika hos Anna och Örjan. Deras filosofi med sitt ställe är  att du ska kunna förenkla din vardag och njuta av lite vardagslyx. Komma in till dem på väg till jobbet eller efter en promenad i skogen. Kanske efter en joggintur eller bara för att du vill. Stanna upp och andas i fem minuter och njuta av en kopp kaffe, något att äta eller kanske ett glas vin. Kanske träffa någon du känner i området.

Lite så som mitt tänk med mitt egna lilla ställe som fortfarande finns i bakhuvudet med det bästa namnet. Namnet som jag till och med fått tips om att hålla för mig själv så att ingen annan plockar det före om man säger så.

Wao alltså vilket charmigt litet ställe mitt i allt ihopa. Jag kunde bara inte låta bli att stanna till och bjuda mig på veckans fredagsfika.

Fredagspresent och fredagsbuketten

Efter kaffestunden gick jag vidare och hade möte i telefonen. Att slå två flugor i en smäll är det som gäller helt klart. Nytta med nöje och så vidare. På vägen hemåt plockade jag mig en bukett blommor. Det är något speciellt att plocka blommor det har jag alltid tyckt. Fredagspresenten hade nyss landat utanför dörren. Hemleverans är en himla smidig grej alltså.

Klackarna i taket ikväll

Det är allt lite härligt att sitta på balkongen och höra alla studentflak köra förbi strax utanför. Tänk att snart är det dags för vår lilla tjej. Men först ska hon bara sluta 9:an nästa veckan med bal och allt vad en avslutning innebär. På tal om bal så blev jag nästan lite arg eller nej jag blev arg på skräddaren idag då jag tyckte att han tog hutlösa priser för en så liten skit sak.

Dags att sätta fart för ikväll blir det tjejhäng på stan. Vilket ska bli så himla roligt….

 

4 thoughts on “Perfekt fredag

Add yours

  1. Vilken perfekt dag låter lite som min. Jag var dock dålig på att fota idag .
    Men fiket du hittade såg ju mysigt ut. Hoppas du får en fin kväll.

  2. Vilken feelgoodinlägg du skrev. Blir alldeles varm inombords. Jag bara älskar sådana ställen som du visade. Långt ifrån perfekt, men så hemtrevligt. Studenten är så stort. Mycket ute nu och jag blir lycklig då jag ser det varenda gång även om inte jag har någon student på många år framöver. TACK

  3. Vad skönt att huvudvärken gett med sig lite igår! Blir riktigt glad av ditt inlägg, så mycket positivitet! Åh Sarenbrant är en riktigt bra författare, läser mycket av henne också.

  4. Området du gick på promenad i ser verkligen så mysigt ut och fiket, så gulligt😍Promenad och ljudbok är ju det bästa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: