Huvudvärken vill liksom inte

Hej Hej

Jag är verkligen usel på att skriva till mig själv och er andra som kikar in här. Grejen är inte den att jag inte vill utan att jag helt enkelt inte varken mått eller mår toppen. Huvudvärken vill liksom inte ge med sig trots att jag fått äta både den ena och andra medicinen.

Huvudvärken vill liksom inte

I eftermiddag idag är det återigen dags för att träffa läkaren. Tror ni att man skulle kunna blåsa ut all skit med en lövblås i skallen så kunde den kanske startas om? Förr sa jag ofta eller förr låter som det var tio år sedan och det stämmer inte. Utan mer för kanske 1 – 2 år sedan sa jag ofta att det kändes som någon kört med en lövblås i skalllen för alla tankar åkte runt som i en virvelvind. Den känslan är det delvis men nu med en konstant värk. Bu och Bä på allt med ont och smärta heter.

Nutiden är din gåva

Kloka ord och citat är något som jag tycker om. Häromdagen fick jag sanna ord av en vän.

Min läxa – hua vad hemskt det låter. Men det som skaver och skavt i våra liv är nog som ovan skriver en läxa för att lära nytt och inte göra samma misstag igen. Om nutiden är min gåva så hoppas jag innerligt att den inom snar framtid visar sig lite gladare och utan skallevärk. Sannast i orden ovan är helt klart att framtiden är min motivation. För jisses vad mycket roliga planer och upptåg jag har på g om huvudet bara vill ge med sig.

 

Slut på gnällandet från och med nu

Från och med nu är det slut på det värsta gnällandet från min sida. Bäst att försäkra både mig själv och er om det så vi kanse vågar hitta tillbaka hit. Ha en toppen onsdag nu alla fina…..

 

 

4 thoughts on “Huvudvärken vill liksom inte

Add yours

  1. Stackare hoppas din värk försvinner snart. Låter inte alls kul. Jag hade det konstant i ett år jag slutade med tabletter för dom slutade hjälpa. Med tiden blev det bättre. Sedan fick jag konstaterad migrän samt en annan form av huvudvärk. Hoppas du får bra hjälp. Kram

Kommentera

Up ↑

%d