Nyklippt rosa byxor och Dramaten

Hej Hej

Hua hua säger jag bara. Imorse var jag på både provtagning och läkarbesök om den eländiga huvudvärken. Ännu inga svar själv tror jag att kroppen säger ifrån efter all skit som varit. Men nog om det nu. Igår var jag bara tvungen att ge mig ut trots att skallen inte var som den borde. Nyklippt rosa byxor och Dramaten en blandning av det mesta.

Inga röster tystnar helt

Nyklippt rosa byxor och Dramaten

Äntligen tog jag mig i kragen och klippte håret. Att frisören Klippotek1 i Skärholmen har öppet även på söndagar var något som passade mig perfekt. Frisören och jag pratade mycket om färg och slingor. Frisören Sofia kom med en bra plan som vi kommer börja med framöver för att få fram det resultat som jag önskar.

Jag hittade även ett par knallrosa byxor som jag letat efter ett bra tag nu. Igår tvekade jag inte utan tog med mig dem hem. Jippi nu har jag min rosa brallor.

Den omättliga vägen

På eftermiddagen igår var jag på en riktigt bra föreställning på Dramaten. Dramaten var jag inte på igår. Det var säkert över 20 år sedan jag var inne på vackra Dramaten. Vilken magisk och magnifik plats teatern är.

Den omättliga vägen från 1991 möter vi andebarnet Azaro, en pojke som i stället för livet i andevärlden väljer att leva på jorden. Han vill se så mycket, lära känna sina föräldrar och jordelivet i alla dess nyanser. Det är genom Azaros ögon livet i ett ghetto i Nigeria på 1960-talet som hans jordiska familjs hårda, men ihärdigt kämpande liv skildras.

Skådisen som gestaltar och spelar Azaro är i särklass allra bäst. Föreställningen är så fin med vackra miljöer och tänkvärda ord.

Varför vill människan så gärna vistas i denna svåra värld?

KRAM KRAM

5 thoughts on “Nyklippt rosa byxor och Dramaten

Add yours

  1. Sofia på klippotek1 är bra! Min förr förra frisör rekommenderade henne och en annan tjej. Jag valde den andra tjejen som nu har slutat, hon rekommenderade ingen men dom i receptionen rekommenderade en tjej som jag fortfarande går hos ☺️

  2. Så skönt med ny frissa du blev ju super fin i håret. Jag borde också göra ett besök hos frisören innan sommaren det var ju så länge sedan. Ha en fin kväll

  3. Så härligt när man är hos frisören och blir ompysslad. Dramaten har jag aldrig varit på men alla dessa gamla byggnader är så vackra.

Kommentera

Up ↑

%d