Bloggar som jag vill hylla

Hej

Gissa om jag blev glad när jag såg att jag blivit lyft och hyllad som en favoritblogg hos Yasmine Johansen.  Vilket himla fint intiativ att både hylla och tipsa om bloggar som jag själv tycker om och följer. Bloggar som jag vill hylla är eller få bli både de som jag följer för de ger min inspiration och feelgood men även bloggvänner som jag tycker bör lyftas lite extra.

Bloggar som jag vill hylla

House of Philia är en av Nordens största bloggar inom livsstil-inredning!  Petra är en positiv mamma och entreprenör, med ett mycket stort inrednings/fotointresse.Hon vill delar med sig av livet i både högt och lågt. Den blogg som både gett och ger mig mest feelgood och härlig input genom åren.

Paula är en glad och aktiv inspiratör på flera plan för mig. både genom all träning, hälsa och positivitet.

Johanna har jag också följt länge och väl. Hon sprider feelgod på många plan. Kanske för att hon passar in i mitt liv och fyller på med nytänk och feelgod där jag behöver det som mest.

Home2tiny brukar ge mig min dagliga inspiration och tips om mode mat & inredning.

Popprinsessan är en fin bloggvän som jag följt länge. Det är alltid lika roligt att följa henne i deras husbyggen och skapande av nya hem.

Madeleine och jag är nog lite lika och har liknande intressen i livet. Fika, njuta av livet och det andliga. Jag räknar in Madeleine som en av mina närmsta vänner i bloggvärlden.

Yasmine är ännu en av mina närmsta bloggvänner. Vi har samma kärlek till att fika bland annat. Snart är det dags för att att fika tillsammans.

Marina blev sist ut men inte sämst för den sakens skull. Jag har fått äran att få Marina som en mycket god och nära vän senaste året. Men framför allt så är hon en kämpe av hög rang. Snart mina vänner kommer vi nog se hennes böcker i handeln. För hon är även en författare som säkerligen snart kommer ge ut sina böcker.

Nu har ni ett helt gäng med bra bloggar att ta er en titt hos om ni tröttnat på att dansa i vattenpölarna.

 

 

 

 

6 thoughts on “Bloggar som jag vill hylla

Add yours

  1. Åh, men tack fina du 🙂 Några nya var det allt för mig, men alltid kul med tips. Johannas läser jag med och har träffat vid flera tillfällen. En fantastisk kvinna som sprider massa positiv energi.

  2. Åh tack fina du! Är så glad över att ha dig som vän och snart måste vi ses. Saknar dig ❤️

  3. Tack snälla du för fina ord! Tycker att det är underbart när bloggare lyfter varandra på det här sättet <3 Härligt att se att det finns massa kärlek i världen och också kul att få tips om vissa bloggar som jag inte kikar in till så ofta. Tack!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: