Sommar i Stockholm idag

Hej

Idag är en sådan dag då jag fyllt mig med sol och ny energi. Vi har nämligen sommar i Stockholm idag. Jag bara älskar det fullt ut. Imorse hade jag läkarbesök med min skalle och nackvärk som inte vill ge med sig. Det gick väl som väntat får jag nog säga. Provtagning på fastande mage på fredag och remiss för röntgen blev domen.

Sommar i Stockholm idag

Redan igår började sommaren här i Stockholm. Det märktes på alla steg och hur långt jag gick igår också. Allt som allt nästan 1,5 mil i benen delat på tre lite olika långa runda blev det. Vi har bott ute i solen idag förutom de möten och läkarbesök som vi haft. En sak är säkert och det är att vi verkligen behövde denna sommardag på alla sätt.

Kvällssolen i Mälarhöjden igår kväll

Igår kväll gav jag mig ut på en längre runda med Wille bort mot Mälaren och fina kvarteren i Mälarhöjden. Tänk om man eller jag menar jag skulle få bo där i en av villorna längs Pettersbergsvägen ut mot Mälaren. Då skulle jag må som en prinsessa för jisses vad det är magi på gatorna i Pettersbergskvarteret.

Badade fötterna i Långsjön

Runt lunchtid gav jag mig iväg på en runda bort mot Herrängens gård och Långsjön. Länge och väl satt jag ensam och plaskade med fötterna på bryggan. Tills det kom två damer som hoppade i och simmade runt. Det såg verkligen så skönt ut. Jag önskar att jag själv skulle vara så modig att jag vågade bada redan nu. Vem vet det kanske faller sig så att jag doppar mig ikväll. Den karamellen suger jag på just nu. Att övertala dottern till att bada med mig går lite si så där för att vara ärlig.

Tänk vad vädret kan göra med själen

Trots att huvudvärken är som den är går det inte att bara njuta och andas livet så gott man bara kan. Måtte skallevärken ge med sig nu bara för jag har verkligen ledsnat på den för länge länge sedan. Vägen hem gick jag nästan och småtrallade för mig själv på glada sommarlåtar.

8 thoughts on “Sommar i Stockholm idag

Add yours

 1. Vilket väder, helt ljuvligt. Det har varit fina dagar i Skåne med men lite tråkig kylig vind emellan åt. Bada. .nja jag hade inte ens sugit på den karamellen en enda sekund. Badkruka nr 1
  Kram Kajsa

 2. Ljuvligt väder och gud så vackert det var där precis vid Målaren!
  Vidrigt att gå med huvudvärk hela tiden, hoppas att du får hjälp så du slipper det.
  Jag kan bli sugen på att prova vinterbada (inte för att det är vinter nu längre) men samtidigt så fryser hela kroppen bara jag tänker på det.
  Kram

 3. Solen gör värkligen mycket med humöret är mer promenad sugen på sommaren en på vintertid underbara bilder du delar med dej av bada väntar jag med till juni♥️

 4. När det gäller badandet ska du nog inte fundera så mycket utan bara göra det 🙂 Alla som gör det älskar det ju tydligen. Min man badar varenda morgon när vi är i sommarhuset, oavsett temperatur. Jag kan absolut förstå hälsofördelarna med det, men jag är en badkruka så det lockar inte mig.
  Men vem vet, provar jag kanske jag blir hooked 🙂

 5. Det är verkligen underbart med solen och värmen som kommer nu. Man njuter. Ska försöka ta mig ut idag och njuta av solen 🙂

Kommentera

Up ↑

%d