Sunny Sunday

Hej

Snart måste jag helt klart kolla upp om min ständiga huvudvärk beror på stress eller något annat helveteskap. För nu börjar jag faktiskt bli lite smått less till att vakan upp med skallevärk varje morgon. Sunny Sunday. Vilken magisk söndag det blev med både massor med sol, fotbollsderby och flera härliga promenader. Kvällshimlen var magisk och bjöd nästan upp till blodhimmel tror jag det heter.

Sunny Sunday

Det lilla i det stora har blivit lite av en slagdänga för mig. Och tro mig den stämmer in på allt jag gör just nu känns det som. Ta till exempel vår lilla stora balkong som vi använder hela dagarna. Den är precis lagom stor men kunde säkert vara minst lika stor eller som hel hel trädgård. Jag hade garanterat tagit hand om den med lika stor kärlek och fyllt den till bredden.

I flera timmar var jag ute på ballen och lyssnade på podd och bok och småfixade med både det ena och andra. Precis som det ska vara på sommarhalvåret. Det är så härligt när det blommar och nu har det börjat slå ut. Jag fick med mig en bukett med blomster efter varje runda igår så nu står det små och stora buketter här hemma lite överallt

Hjärtanen har börjat komma tillbaka

I vintras och tidigt i våras möttes jag ofta av små hjärtan på min väg. Sedan har det varit lite tomt utan dem några veckor. Men nu i helgen har det dykt upp några igen. Vilket jag är så enormt tacksam för måste jag säga. Alla stora och små hälsningar värmer mig i mitt lilla hjärta.

Popcorngräset är på G

Jodå sakta men säkert fick det lite fart popcorngräset som jag sådde för ett tag sedan nu. Det som jag däremot klurar på är varför det kommit så mycket längre i ena krukan när de planterades samtidigt och hänger bredvid varandra. Mitt svar måste vara att krukorna är olika. Hur går det för era popcorngräs?

Tack för att ni tittar in

 

7 thoughts on “Sunny Sunday

Add yours

 1. Så mysigt och fint du har på din ”balle” nu när det blommar. Ser härligt ut att sitta där och njuta. Men du kolla upp huvudvärken jag gjorde det , röntgade även då jag hade konstant värk varje dag i ett år (jag är dock alltid sen att söka hjälp) men bra att kolla upp .kram

 2. Hos mig blev det också en solig söndag med en långpromenad i naturen.
  Tycker verkligen du ska kolla upp vad huvudvärken beror på, och förhoppningsvis kan du få hjälp att bli av med den. Låter jättejobbigt att ha det så.

 3. Fy för huvudvärk, jag vet hur det är. Jag har haft det sedan jag var barn. Hoppas du får bort den snabbt.
  Redan förra året skulle jag så popcorn gräs, men jag har inte kommit igång. Måste få gjort fet i år, låter helt otroligt att fixa till
  Kram Kajsa

 4. Upplever att många klagar på rejäl huvudvärk. Min man har fått gå hem från jobbet ett par gånger pga det, och likaså avbryta roliga saker. Ändå,,, bra att kolla upp. Härligt med balkong och du verkar ha fixat din så mysig. Njut av den.

 5. Det lilla i det stora låter rart, är det inte tvärtom: att man finner/ser det stora i det lilla? Eller det kanske betyder samma sak? 🙂 Din stora lilla balkong är underbar, jag har en också, men tyvärr är det ännu kallt ute här i Umeå tycker jag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: