CBD oljans helande förmåga

” Inlägget är i annonssamarbete med CBD.Life ”

Hej

Om CBD olja har en helande kraft kan vi nog alla tvista om men för mig blev den kanske räddningen. I samma veva som jag kom i kontakt med CBD.life led jag av en hemsk huvudvärk som strålade ner i nacken. Allt som allt höll den ondaste smärtan i sig natt som dag i över 3 veckor. Efter två veckor när jag fick nog och testade på CBD olja. Ren pressad CBD olja är befriad från ämnet THC, vilket gör den laglig.

CBD oljans helande förmåga

I många kretsar har CBD olja nästan fått en frälsarstatus särskilt då det talats om fysisk och mental hälsa. Under de senaste åren har forskare kommit underfund med att olja har flera positiva egenskaper. Bland annat sägs olja kunna lindra stress, ångest och psykosomatiska tillstånd. Själv hade jag hört talas om att oljan även skulle kunna lindra migrän och långvarig huvudvärk. Så jag såg ingen annan bot än att våga prova på den helande oljan.

CBD olja mot huvudvärken

Tyvärr finns det ännu inte mycket forskning på om det finns någon koppling mellan olja och att lätta på huvudvärk. I mitt fall tror jag att min värk berodde mycket på stress som jag vid den tidpunkten hade svårt att kontrollera. Stress hittar ofta ett ställe där den kan påvisa för oss att det är för mycket nu för dig och dags att ta det lugnt.

Anledningen till att jag provade på oljan var att jag fick nog av att gå runt med huvudvärken av och till i på tok för många dagar utan lindring av de mediciner jag fick utskrivna. Nu ska jag trots allt göra en röntgen  och väntar på remissen för att utesluta det värsta. Men någonstans så tror jag på att det kan varit cbd som hjälpte mig att bli av med huvudvärken i samklang med alla järntabletter som jag åt och fortfarande äter.

 

 

Såhär använde jag CBD-oljan.

Man kan inta hampaolja på flera sätt. Vissa metoder är mer fördelaktiga än andra. Jag la två droppar under tungan i fyra dagar en gång om dagen. Lägger man en droppe CBD olja under tungan kommer slemhinnorna ta upp den. Det innebär att oljan på kort tid kopplas till blodet och ger en snabb effekt.

KRAM

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: