SNAPSHOTS från min fredag

Hej

En fredag med blandade känslor. Lite hit och dit som det så ofta blivit på senaste tiden. Alla måsten och inre stress görs sig påmind med den ständiga huvudvärken som inte vill ge med sig. SNAPSHOTS från min fredag är det som jag får bjuda på idag. Som jag önskar att jag äntligen ska få känna den frid som jag längtar efter och saknar ibland.

SNAPSHOTS från min fredag

Igår körde jag bil igen. Igen är ett bra ord för nu kan det ibland gå nästan en veckan innan jag använder min lilla röda polo. Egentligen kanske jag inte behöver henne men samtidigt så gör jag det ibland så mycket. Vad som kommer hända med min lilla röda pärla får framtiden utvisa tänker jag. Jag körde Tilda till skolan och åkte vidare på en morgonkaffe eller fredagsfika på EH innan dagens möte på RVC.

Tufft möte idag

Det var tur att jag inte bokat in en fika eller lunch med någon igår för jag var tagen efter mötet. Ibland gör de där möterna ont långt in i själen. När jag var klar hos RVC gick jag till Gina T för att hämta ut förra veckans fredagspresent. Hela dagen gick jag runt med lurar i öronen och lyssnade på En halv man av Bivner och Ahlund.  Bra fredagsfokus att lyssna på en givande bok. Jag kräks på alla dessa svin och sjuka män och blir lika illa berörd när jag får ta del av andras berättelser.

Letade efter fina ting

Jag hade någon timma innan det var dags att åka och hämta hem dottern så jag gick runt ett varv på IKEA och köpcentret där bredvid. En himla fin blå sommarklänning sparades ner i telefonen efter att jag tyckte mycket om den. Tyvärr så fanns inte min storlek  men fin var den allt. En ny cykel kanske jag skulle slå till med. Jag som alltid gillade att cykla förr i tiden och min cykel just nu nästan bara står och skräpar i cykelförrådet.

Vinoteket kom med fredagspresenten

Ibland är det smart att vara steget före. Redan igår klickade jag hem veckans fredagspresent som fick komma från Vinoteket. Förr shoppade jag ofta från dem. Nu tänkte jag att det måste vara dags igen. Hemkörning är en himla bra grej alltså.

 

 

 

4 thoughts on “SNAPSHOTS från min fredag

Add yours

  1. Vad härligt att bara strosa runt i affärer och få inspiration! Har alltid ärenden att fixa och tar mig aldrig tid att bara gå runt och titta.

  2. Härligt med fredags fika på espresso house (för fika är ju extra viktigt på fredagar)., och vilken vacker klänning tyckte den var väldans fin och somrig synd den inte fanns i din storlek – men det kommer säkert in. och vilken härlig fredags present du kan njuta av. kram på dig och ha en super helg.

  3. När jag har varit på sjukhuset så brukar jag alltid strosa runt i något köpcenter för att landa. Ibland behövs det mer skog och vatten efter ett möte, det är som du skriver ibland gör det ont ända in i själen.
    Jag har aldrig testat vinoteket men svärmor köpte en fantastisk sommarlåda förr sommaren.
    Kram

  4. Morgonfika är aldrig fel. Förstår jag dig rätt fikar du ofta själv? Gör gärna det jag med. Vissa möten tar mer energi, så är det bara,, Bubbel måste vara en perfekt fredagspresent. Helt klart min svaghet.

Kommentera

Up ↑

%d