Sist på bollen

Hej

Jag erkänner att jag definitivit är sist på bollen när det kommer till snapchat. Självklart har jag fattat att det är stort och hela den grejen. Men jag har liksom inte behövt, fastnat eller orkat sätta mig in i den världen. Förrän härom kvällen när jag med barnens hjälp blev med snapchat.

Sist på bollen

Visst har vänner och barnen kanske tyckt tidigare att jag var tvungen att skaffa snapchat och så vidare. Jisses vad kul det är att fixa och trixa med alla filter, skicka småfilmer och allt det där. Bättre sent än aldrig – ja det måste jag stämma in på. Ännu är jag nybörjare men sakta men säkert lär jag mig.

Jag är inte ute efter att skaffa en massa vänner. Det räcker gott och väl med barnen och att jag får leka lite med alla funktioner.

Känner ni igen mig

Då ska vi se om ni känner igen mig genom alla filter. Grina filtret är riktigt kul tycker jag. Skäggiga jag är en läskig typ måste jag erkänna. Vilken himla tur att det bara var på låtsas, eller hur?

Har ni också nördat ner er i snapchat?

KRAM

 

 

5 thoughts on “Sist på bollen

Add yours

  1. Har inte heller fastnat för snap, men visst är det kul att leka med alla funktioner som finns där. Speciellt med barnbarnen. Har nog aldrig lärt mig alla funktioner så använder den väldigt lite.

  2. Ha. Ha jodå jag har haft snapchat länge. Vi är ett litet kompisgäng, mina barn och sambons mamma som skickar till varandra. eller svärmor hon chattar bara. Gillar att släppa garden och vara lite barnslig en stund. Och så kan man skicka ka roliga småfilmer till varandra .. I love it!
    Kram Kajsa

  3. Jag hade snapchat ett tag men använde det inte så mycket så brydde mig inte om att ladda ner det när jag bytte mobilen och har faktiskt inte saknat det heller. Men kul att du gillar det.

  4. Mina små älskar när jag startar snapchat men jag gillade det mestadels i början. men inte nu längre. visst finns det några roliga och du är ju fin på alla bilder. kram

Kommentera

Up ↑

%d