Jag lyckades inte hitta känslan

Hej

Att samla ihop tankarna till ett inlägg när jag egentligen är ganska tom kan bli svårt. När jag gav mig ut på dagens runda efter lunchtid var syftet att fånga känslan och sätta ord på den. Jag lyckades inte hitta känslan tyvärr. Efter kaffestunden med en god nära vän på Bakfickan insåg jag att det bara var tomt. Stackars människa som får alla bitar av mig rakt upp och ner. Med det sagt kommer inlägget innehålla bilder från min dag fram tills kvällen.

Jag lyckades inte hitta känslan

Egentligen vet jag inte vad jag hade förväntat mig eller vilken känsla jag trodde jag skulle känna efter det som kom idag. Kanske var jag inställd på att känna mera men det gjorde jag inte alls. Min kloka goda vän tror att det beror på att jag är så färdigt med all skit och allt tramsande. Och därför kan inte de händelser som händer beröra mig på det gamla sättet längre. Det känns lite som jag letade efter känslan eller tanken men inte kunde finna den. Den fäster liksom inte längre och det måste ju vara ett himla bra betyg.

Jag är inte förvånad

Jag är inte ett dugg förvånad för jag vet och visste precis hur de gör, tänker och agerar. För någon vecka sedan var första gången jag kunde stå inför publik och tala utan att bli känslomässigt berörd. Inga tårar och jag blev inte skakig som jag ofta tidigare blivit. Därmed säger jag inte att jag inte kommer fälla en tår igen nästa gång. Det är alltså stort av mig ska gudarna veta.

Svar på frågorna

För någon vecka sedan nämnde jag att ni fick ställa frågor till mig. Vilket några gjorde där de flesta kom via mail. Mycket riktigt så handlade de om saker kring R och mig. Jag lovade er att svara ärligt och på allt. Men där får jag nog snällt försöka dra tillbaka vad jag sagt på grund av att det inte känns bra helt enkelt.

Hur ser en perfekt dag ut för dig? Den är svår för allt handlar nog om att känna rätt mood i hjärtat och själen. Vare sig det är en lugn hemma dag, med någon man tycker om på äventyr eller i en solstol på stranden i Bora Bora så handlar det för mig om en känsla av frid och harmoni i hjärtat och själen.

Känner du att det var rätt att lämna R? Som jag nämnde ovan ska jag försöka svara så diplomatiskt jag bara kan på dessa frågor jag känner att jag kan. Ja jag känner att det var rätt beslut. Självklart är det tunga och svåra beslut när barn finns med i bilden och vi levde tillsammans i 25 år. Men svaret blir ja.

Varför säger du att det var du som lämnade R när jag hört annat? Jag vet inte vad du som frågade hört. Men ja det var jag som valde att lämna och ansökte om skilsmässa.

Vad handlar boken om som du nämner ibland? Boken handlar om mig och mitt liv. Om jag kommer att bli så modig att den kommer gå till tryck är ännu en fråga som återstår.

Det pratas om att R inte var  …. och ev även… Vad är sant där? Ja du anonyma person som mailade denna fråga. Den frågan lämnar jag av samma anledning som du som frågade vill jag vara privat.  Av samma anledning bromsar jag dina ord och ev…Tråkigt när människor funderar och inte vågar fråga de frågor som de har personligen.

KRAM

 

3 thoughts on “Jag lyckades inte hitta känslan

Add yours

  1. Vissa beslut i livet är personliga och inget att skylta med offentligt. Men det finns alltid nyfikna personer. Skön promenad, kloka ord från en vän och ett framsteg. Det låter som en riktigt fin dag
    Kram Kajsa

  2. Men vad är det för fel på folk? Huruvida det va du som lämnade eller R som lämnade har inte någon annan att göra med än du och R. Fattar inte varför folk är så sjukt intresserade av andra människors tragedier! Ja jag tycker att en skilsmässa är en tragedi oavsett om den lugn och ”enkel” för det var ju inte det man tänkte när man gifte sig. Hoppas att du förstår vad jag menar.

    Så himla stort att du kunde stå inför publik igen utan att gråta och skaka. Grymt bra gjort!
    Kram

  3. Vad gott med pannkakor och glass med jordgubbar till. Mums. Vissa frågor vill man helt enkelt inte svara på och och jag tycker kanske att personen inte behöver veta allt heller.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: