Husägare vill inte bekymra sig över värmesystem

” Inlägget är i annonssamarbete med Vi Värmer Sverige ”

Hej

Med bergvärme kan du minska dina energikostnader samtidigt som du gör miljön en tjänst. Två områden som ligger de allra flesta av oss varmt om hjärtat. Efter en vinter med enormt höga elpriser och en miljö och framtid som tvingar oss att tänka till lite extra är bergvärme kanske smartaste alternativet. Husägare vill inte bekymra sig över värmesystem.

Husägare vill inte bekymra sig över värmesystem

Låg energiförbrukning är något alla strävar efter. När vi byter till bergvärme kan vi sänka vår energiförbrukning med upp till 75% om ni idag använder er av direktverkande el . Bergvärmepumpar ger 4 gånger så mycket energi som de förbrukar. Vilket betyder att pumpen använder 1 del energi för att utvinna 4 delar energi från grundvattnet.

Finns det några nackdelar med bergvärme

När jag och min exman renoverade hela huset och gjorde om hela trädgården valde vi att installera bergvärme till huset. Vilket är en stor och kostsam investering men redan första dagen börjar du spara pengar.

Att borra kräver tillstånd från kommunen. Era närmsta grannar får inte borrat bergvärme inom ett visst avstånd. För att kunna installera bergvärme måste ni borra en energibrunn, vilket i sin tur kräver att ni kan borra ner till berget på er tomt. Har ni redan en fin tomt och gräsmatta får ni eventuellt lägga om gräset runt borrhållet. Vi hade turen att vi borrade för bergvärme i samma sväng som vi gjorde om hela framsidan.

 Från inköp till montering av bergvärmen

Går ni i tankar om att börja spara på både vår miljö och är less på stora elkostnader är det en god idé att ta kontakt med Vi Värmer Sverige. De är ett ledande installations- och serviceföretag i Stockholm som hjälper deras kunder med allt från inköp till val av värmepump och montering – oavsett modell och varumärke.

KRAM

One thought on “Husägare vill inte bekymra sig över värmesystem

Add yours

  1. Nu bor vi bara i en lägenhet, men många pratar gott om det. Samtidigt får man höra att det är ett stort plus att köpa med bergvärme

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: