Reklamgodis stärker varumärken

” Inlägget är i annonssamarbete med Presenta ”

Hej

När vi gör reklam vill vi komma åt mottagarens sinnen. Oftast når den traditionella reklamen mottagarens syn och hörsel. Genom att använda sig av reklamgodis kommer företagen åt ännu ett sinne nämligen smaken. Reklamgodis stärker varumärken. Smakfullt godis kan boosta ditt varumärke lite extra.

Reklamgodis stärker varumärken

Reklamgodis finns i flera olika sorter. Här kan det vara smart att tänka till vilket sorts företag man har och vilka man vill nå med godiset. Vem minns inte alla klubbor som man fått som barn eller till barnen medan man väntat på pizzerian till exempel. De klubborna om något var uppskattade. Minns att mina söner redan på väg till pizzerian funderade på vilken klubba de skulle får just den dagen av pizzabagaren.

Det är viktigt att anpassa just valet av godis efter era målgrupper. Förespråkar ert företag ett hälsosamt liv är det lämpligt att välja sockerfria alternativ. Vänder företaget sig mot barnfamiljer är  som sagt godisklubbor eller tablettaskar det bästa alternativet.

Choklad med eget tryck

Personligen uppskattar jag mest den lilla chokladbiten till kaffet under det eventuella mötet. Presenta som är störst i Norden på reklamgodis med över 30 års erfarenhet har flera olika varianter av choklad med tryck. Allt från mindre inslagna små chokladbitar till finare praliner i askar.

Värt att tänka på när det gäller choklad med tryck kan vara. Att mörk choklad eller fairtrademärkt choklad brukar uppfattas som en lite lyxigare gåva när det kommer till företagsgodis.

Företagare hör av er till Presenta så hjälper de er att ta fram ert egna speciella profilgodis.

 

KRAM

 

 

6 thoughts on “Reklamgodis stärker varumärken

Add yours

  1. Vi har svingott företagsgodis på jobb. Vi beställde ett paket för att vi skulle ha det vid en grej med kunderna med godiset kom inte förrän flera veckor efteråt så nu äter vi det istället. Haha

    1. Godis blir man verkligen glad över att få. Där jag jobbade innan hade vi alltid en skål reklamgodis i receptionen som ingen kunde motstå.

  2. Ja, jag minns dessa klubbor som fanns på pizzeriorna när man var liten. Det var något speciellt undrar varför de slutade med det. Det uppskattades 🙂

Kommentera

Up ↑

%d