Gårdagskvällen var riktigt lyckad

Hej

Godmorgon på er alla sötnosar. Hoppas att ni vaknat till solsken precis som jag. Jag ska i ärlighetens namn medge att jag är lite smått sliten men vad gör väl det när gårdagskvällen var riktigt lyckad. Trots en regnig dag med trist väder så ordnade allt upp sig till det bättre. Me like på den.

Gårdagskvällen var riktigt lyckad

Lördagens runda var en blöt historia. Regnet öste ner bitvis och jag var för lat för att vända om hemåt för att hämta stövlar. Så jag fick vad man kallar bita i det sura äpplet. Efter en stund avtog regnet och det doftade härligt som det ofta gör efter ett sommarregn. Ska sanningen fram så var det en himla skön runda med en bra bok i lurarna så jag kan inte klaga.

Drinkar med glada tjejer på Grodan

Det var verkligen inte igår jag var på Grodan och drack drinkar eller åt mat. Skäms nästan om jag skulle erkänna att senast jag hängde där var runt 93 -95 kanske. Plus att jag var där med ett rehabgäng för något år sedan på en reunion grej. Hur som haver igår var det dags igen för att sitta i soffan och småsnegla ut på alla som går förbi.

Kvällen på Grodan var kanon på alla sätt och vis. Goda drinkar, glada vänner, gott skratt och lite småbus som sig bör. En sak har jag lärt mig igårkväll och det är att en pomeranier blir det inte för fasiken vad de hårar av sig alltså. Men attans vad de är söta alltså. Väl hemma på tok för sent för lilla mig fastnade jag vid datorn innan jag äntligen stängde mina blå.

 Solen skiner och det ser ut att bli en härlig dag igen.

 

 

 

9 thoughts on “Gårdagskvällen var riktigt lyckad

Add yours

 1. Vilken härlig kväll du fick. Trodde inte dom hundarna fällde så utan man var tvungen att klippa dom 🙂 Hade visst fel 🙂 men visst är dom galet söta.

 2. Låter som en riktigt härlig kväll! De där små hundarna är så söta men skulle inte vilja ha en så liten eller som hårar så mycket.
  Älskar luften efter riktigt sommarregn, den är så frisk då!

 3. Usch hur kunde du fortsätta gå i regnet, jag ogillar starkt när fötterna blir blöta 🤣 men härligt med promenad såklart 💪

 4. Oh va roligt att gå ut och ta drinkar med vänner!
  Väldigt söt vovve men det är mkt pälsvård, sånt orkar jag inte med.

 5. Har man haft kul kan det vara värt att komma hem sent. Promenader i helgen kan vara sköna de också.

 6. Låter som en superkul kväll! Ibland kan det vara värt at vara lite extra trött dagen efter 🙂 Vi har haft superfint väder hela helgen här nere, inget regn alls, så det kommer kanske denna veckan istället.
  Har en hund som inte fäller och kommer aldrig mer att ha en som fäller. När vår förra hund skakade på sig så flög det hår runt henne…. Det är helt underbart att slippa hundhår överallt!

 7. Men det var allt en söt liten hund. Även om den hårade mycket. Låter verkligen som en trevlig kväll trots att det regnade tidigare under dagen. 🙂

 8. Låter som en riktigt härlig kväll. Nog är de där pälsbollarna söta, men kräver mycket pälsvård.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: