Maxade min fredag

Hej

Jag har haft en kanonbra fredag som gått i ett. Fullt upp hela långa dagen och det säger jag med ett leende på läpparna. Maxade min fredag fullt ut. Det är väl egentligen så man ska göra de flesta dagar. Jag menar leva så man känner livet i blodet. Eller hur är det man brukar säga nu igen. Fredagar betyder ju FFF för min del. Nu låter jag säkert nästan lite tjatig men även denna veckan blev det en fredagsfokusstund att andas med podd i lurarna.

Maxade min fredag

Igår kväll eller natt kom Tilda och jag i säng långt in på småtimmarna. Vi låg i hennes säng och pratade om ditt och datt och livet i det stora hela. Därför var det faktiskt lite skönt att få sova ut imorse. Efter frukost stod en del bloggwork på min lista för dagen. Vid lunchtid kom Wille och hämtade upp mig för vi skulle på lunchdejt. Underbara älskade ungar alltså vad värdefull tid vi har tillsammans nu för tiden. Älskar er alla tre allt och lite till. Därefter kom jag hem en snabbis för att checka av T som var på möte innan hon körde mot huset ett par dagar.

Boulebar i Rålambshov

Tidig AW i strålande solsken. Det var supertrevlig men galet mycket folk. Varje gång något klot slog i träramen nedanför vårt bord trodde man nästan att klotet skulle hamna i skallen. Men så var det ju såklart inte. Nästa gång måste man helt klart boka på fler banor om man ska få spela en match eller vad man nu kallar det i boule. Rose i solen fick bli mitt fredagsfira.

Fredagspresent från Gina Tricots reasida

Veckans fredagspresent shoppade jag från Ginas reasida. Jag har en liten förkärlek till att leta efter bra saker på outlet och reasidor i webbutikerna. Två toppar och en lite smått tokig tischa fick det bli för 120kr. Helt lagom pris när sommaren och Tildas balklänning ska planeras och shoppas.

 

3 thoughts on “Maxade min fredag

Add yours

  1. Å vad mysigt att sitta ute med ett glas rosé! Här blev det ett glas kallt vitt på vår takterrass, tillsammans med vänner – och det var inte heller fy skam 🙂

  2. Vi pratar om att ta oss ut idag också. Längtar efter grindstugan måste jag säga 🙂 Det är sommar för mig. Härlig dag du fick, och så viktigt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: